Η Apple παραδέχεται την υπόθεση με τα λυγισμένα iPads, υποστηρίζει ότι είναι φυσιολογικό

423 0


Πριν λίγες μέρες, η Apple παραδέχτηκε στο The Verge ότι όντως υπάρχουν κάποια iPad Pro των οποίων το αλουμινένιο σασί έχει λυγίσει ελαφρώς.

 

Σύμφωνα με την Apple, αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης στην κατασκευή του iPad Pro, όπου συμμετέχουν τα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματά του.

 

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό είναι μία “παρενέργεια” της διαδικασίας παραγωγής και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής, ούτε ενδέχεται να “χειροτερέψει” εμφανισιακά με το πέρασμα του χρόνου.

 

Οι πελάτες της εταιρίας που θέλουν να επιστρέψουν την λυγισμένη συσκευή τους, μπορούν να το κάνουν κατά τη διάρκεια της πολιτικής επιστροφών των 14 ημερών, εφόσον και το κατάστημα από όπου το αγόρασαν επιτρέπει την εν λόγω πολιτική, ωστόσο είναι ακόμη ασαφές το αν θα γίνονται οι επιστροφές δεκτές μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, για περιπτώσεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

 

Η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, όταν χρήστες ξεκίνησαν να κάνουν παράπονα στο ίντερνετ ότι η συσκευή είτε ήταν λυγισμένη από τη στιγμή που την έβγαλαν από το κουτί, είτε λύγισε εντός λίγων ημερών από την αγορά της, και χωρίς να της ασκούν κατάχρηση.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: 9TO5Mac

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)