Η Microsoft αποζημιώνει τους κατόχους Band και το “σκοτώνει”

446 0


Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι σκοπεύει να καταργήσει το Microsoft Band, και μαζί όλες τις υπηρεσίες – εφαρμογές υγείας που αυτό προσέφερε. Αυτό θα συμβεί στις 31 Μαΐου του τρέχοντος έτους, και όλες οι σχετικές εφαρμογές θα απομακρυνθούν από τα Microsoft Store, Google Play και App Store.

 

Οι χρήστες του Band θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν τα δεδομένα τους μέχρι το τέλος Μαΐου. Μετά από αυτή την προθεσμία, οι χρήστες που έχουν ήδη σεταρισμένο ένα Band θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του, όπως βήματα, καρδιακοί παλμοί, καταγραφή ύπνου κτλ, ωστόσο εάν η συσκευή resetαριστεί, θα είναι αδύνατο να επαναχρησιμοποιηθεί.

 

Η εταιρία σκοπεύει να αποζημιώσει τους πελάτες που αγόρασαν τα Band 1 και Band 2 και εγγράφηκαν στην υπηρεσία Health Dashboard από την 1η Δεκεμβρίου 2018 έως την 1η Μαρτίου 2019, ή που η περιορισμένη εγγύηση της συσκευής τους ισχύει ακόμα. Η αποζημίωση αγγίζει τα 79.99$ για το Band 1 (περίπου 70 ευρώ), ενώ φτάνει τα 175$ για το Band 2 (περίπου 155 ευρώ).

 

Η Microsoft θα ενημερώσει τους πελάτες που δικαιούνται την εν λόγω αποζημίωση μέσω e-mail, ενώ γίνεται γνωστό ότι αυτή θα πρέπει να ζητηθεί με καταληκτική ημερομηνία την 30η Αυγούστου για να δοθεί.

 

 

Πηγή

 

Εικόνα ανάρτησης: Expert Reviews

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)