Μπορώ να βάλω Mac OS στον υπολογιστή μου;

468 0


Το Mac OS είναι το πιο σταθερό και premium λειτουργικό σύστημα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αδιαμφησβήτητα. Πολύ απλό στη χρήση του, με μηδενικά προβλήματα και πολύ υψηλές επιδόσεις, κάνει πολλούς χρήστες να σκέφτονται να κάνουν την μετάβαση από Windows, Linux, και άλλα λειτουργικά.

 

Είναι, όμως, κάτι τέτοιο εφικτό;

 

Η σωστή απάντηση είναι όχι. Το γνωστό λειτουργικό της Apple δεν είναι δυνατό να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, πέρα από τους σταθερούς και φορητούς Mac. Αυτό γίνεται επιτηδευμένα, αφού η ίδια η εταιρεία έχει μπλοκάρει αυτή τη δυνατότητα, ώστε ουσιαστικά να παροτρύνει όποιον θέλει την εμπειρία του Mac OS, να αγοράσει και τον υπολογιστή της.

 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν, βέβαια, κάποιες ειδικές «σπασμένες» εκδόσεις του Mac OS, οι οποίες έχουν παραμετροποιηθεί ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε. Οι συγκεκριμένες διανομές, πέρα από το ότι είναι παράνομες, είναι και γεμάτες από σφάλματα, προβλήματα και περιορισμούς, και σε καμία περίπτωση η χρήση τους δεν θα θυμίζει τα γνήσια Mac OS σε έναν Mac υπολογιστή.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: tonymacx86

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)