Πώς να δείτε εύκολα και γρήγορα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας

451 0


Εάν θέλετε να δείτε γρήγορα και εύκολα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας, όπως τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, τη μνήμη RAM, την έκδοση του λειτουργικού, του BIOS και πολλά άλλα, υπάρχει ένας πολύ άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ούτε ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε τη λήψη ή χρήση κάποιου προγράμματος.

 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε την Εκτέλεση, πατώντας τα κουμπιά Windows + R από το πληκτρολόγιο διαδοχικά. Επισημαίνεται ότι ως κουμπί Windows ορίζεται το κουμπί με το λογότυπο των Windows, που βρίσκεται συνήθως δεξιά από το κουμπί Ctrl. Μόλις σας εμφανιστεί το αντίστοιχο παράθυρο της εκτέλεσης, γράψτε στο κουτάκι τη λέξη “dxdiag” και πατήστε Enter. Εδώ ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο να φορτώσει. Εάν σας εμφανίσει ένα άλλο παράθυρο σχετικό με ψηφιακές υπογραφές, πατήστε Όχι. Μετά από αυτό, θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο με τίτλο «Εργαλείο διάγνωσης για το DirectX». Από εκεί, όπως θα δείτε, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω των καρτελών στο επάνω μέρος, και να μάθετε όποιο χαρακτηριστικό του υπολογιστή σας αναζητούσατε.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Monsoon Gaming

Σημείωση: Ο παραπάνω οδηγός ισχύει κατά την ημερομηνία σύνταξης του παρόντος άρθρου. Ενδέχεται, για ποικίλους λόγους, να μην είναι πλέον έγκυρος. Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτή την περίπτωση.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)