Συνεχίζεται η ταχεία πτώση τιμών των Galaxy S10 στην Ελλάδα

439 0


Σταματημό φαίνεται να μην έχει η πτωτική πορεία των τιμών των νέων μοντέλων της σειράς Galaxy S στην Ελλάδα.

 

Πριν μερικές μέρες σας παρουσιάσαμε τις μεγάλες εκπτώσεις που μπορούσε κανείς να βρει μέσα στις πλατφόρμες Skroutz και Bestprice. Σήμερα, λίγες μέρες μετά, οι τιμές έχουν πέσει ακόμα περισσότερο και εξακολουθούν να καταγράφουν πτωτική τάση!

 

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να βρει αυτή τη στιγμή το S10e με τα 128 GB μνήμης και έκδοση Dual στα 652,90€ στο Bestprice, το S10 με τα 128 GB μνήμης και έκδοση Dual στα 829€ στο Bestprice, και το S10+ με τα 128 GB μνήμης και έκδοση Dual στα 935€ στο Bestprice.

 

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις λίγες μέρες πριν, οι τιμές των εν λόγω συσκευών ήταν στα 699€ για το S10e, 866€ για το S10 και 959€ για το S10+, μιλώντας πάντα για τα ίδια μοντέλα μνήμης.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι επίσημες τιμές λιανικής στα μεγάλα καταστήματα ξεκινούν από τα 789€ για το S10e, τα 939€ για το S10 και τα 1039€ για το S10+.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με οποιαδήποτε τυχόν ασυνέπεια των διαφόρων καταστημάτων που πωλούν τα ονομαζόμενα προϊόντα, είτε στις υπηρεσίες τους, είτε στο τελικό προϊόν, όπως επίσης δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω καταστήματα και τις πλατφόρμες στις οποίες φιλοξενούνται, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που δίνονται από αυτά. Πριν την οποιαδήποτε αγορά συσκευής από κατάστημα τέτοιας πλατφόρμας, σιγουρευτείτε ότι το κατάστημα από όπου σκοπεύετε να κάνετε την αγορά σας, αναφέρει ότι η συσκευή παρέχεται με εγγύηση.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Gizmodo Australia

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)