Τιμές και νέες πληροφορίες για το Xiaomi Mi 9

407 0


Όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με το καινούριο Xiaomi Mi 9 όσο πλησιάζουμε στην ημέρα παρουσίασής του, την 20η Φεβρουαρίου.

 

Πλέον, έχουμε μία νέα επίσημη φωτογραφία του smartphone, αυτή τη φορά σε gradient χρώμα που ξεκινά από ανοιχτό γκρι και καταλήγει σε μαύρο.

 

 

Επιπλέον, η τριπλή κάμερα που θα διαθέτει στο πίσω μέρος θα αποτελείται από μία 48 MP Sony IMX 586 (κάτι που αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση στο internal), από μία 12 MP Telephoto και από μία 16 MP ευρείας γωνίας.

 

Γνωρίζουμε επίσης, ότι οι εκδόσεις που θα διατεθούν στην αγορά θα αποτελούνται από μία των 6 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, μία των 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου και μία των 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Τέλος, όσον αφορά την τιμή, πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 330€ για την έκδοση των 6/64, 380€ για την έκδοση των 8/128 και 460€ για αυτή των 8/256. Φημολογείται, επίσης, ότι θα υπάρχει και μία επιπλέον έκδοση αγνώστων χαρακτηριστικών μέχρι στιγμής, που θα διαθέτει διάφανη πλάτη και θα κοστίζει κοντά στα 785€. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι παραπάνω τιμές μετατράπηκαν σε ευρώ από κινέζικα γουάν, οπότε ίσως οι τελικές τιμές να διαφέρουν.

 

 

Πηγή

 

Εικόνα ανάρτησης: Xiaomi

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)