Το iOS 12.1.4 διόρθωσε το FaceTime αλλά όχι τα προβλήματα σήματος

583 0


Πριν μερικές μέρες η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 12.1.4 για τις συσκευές τις, η οποία διορθώνει τα προβλήματα με το FaceTime που είχαν αναφερθεί. Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι άτομα που τους έκαναν κλήση στο FaceTime μπορούσαν να τους ακούσουν, ή ακόμα και να τους δουν, μέσω της κάμερας, χωρίς οι ίδιοι να έχουν απαντήσει στην κλήση. Η Apple σύντομα αναγνώρισε το πρόβλημα, απενεργοποίησε προσωρινά το FaceTime και σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε διαθέσιμη την εν λόγω ενημέρωση ώστε να το διορθώσει.

 

Ωστόσο, παρ’όλο που αυτό το πρόβλημα λύθηκε, ένα άλλο, εξίσου σημαντικό, φαίνεται πως μένει άλυτο. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα στο internal.gr, η έκδοση 12.1.1 άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στους χρήστες με το σήμα του κινητού τους. Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι μετά την συγκεκριμένη ενημέρωση, το σήμα του κινητού τους όπως και το σήμα του WiFi έπαυε να λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις και να στείλουν μηνύματα.

 

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτά τα προβλήματα παραμένουν, καθώς μέχρι και τώρα δεν έχουν λυθεί ούτε με την νέα αναβάθμιση στο 12.1.4 . Μάλιστα, αρκετοί χρήστες που δεν είχαν επηρεαστεί μέχρι τώρα από το συγκεκριμένο bug, φαίνεται πως μετά από αυτό το update άρχισαν και αυτοί να έχουν πρόβλημα.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Macworld

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)