Η Razer παρουσίασε το Raptor, το πρώτο monitor της εταιρίας

671 0


H Razer ξεκίνησε δυναμικά στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES 2019, παρουσιάζοντας το πρώτο (gaming) monitor της εταιρίας.

 

Πρόκειται για ένα gaming monitor 27 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440 (QHD), 144 Hz ρυθμό ανανέωσης και χρόνο απόκρισης 1 ms με ενεργοποιημένη τη μείωση του Motion Blur και 7 ms στην τυπική λειτουργία της οθόνης. Η φωτεινότητα φτάνει τα 420 nits και υπάρχει υποστήριξη HDR. Επιπλέον, υποστηρίζει το AMD FreeSync, όμως όχι και το nVidia G-Sync.

 

Εμφανισιακά, η Razer έκανε για ακόμη μια φορά πολύ καλή δουλειά. Το συγκεκριμένο monitor έχει πολύ λεπτά bezels, καθώς επίσης διαθέτει και cable management στο πίσω μέρος, διαθέτοντας μάλιστα και δικά της πράσινα καλώδια για όλες τις θύρες (ρεύματος, HDMI, USB-C, USB-A) , ώστε να ταιριάζουν καλύτερα. Η βάση του αποτελείται από ενισχυμένο αλουμίνιο, ενώ η πλάτη είναι φτιαγμένη από ύφασμα και μέταλλο. Επιπρόσθετα, διαθέτει και μία Chroma λωρίδα στη βάση.

 

Υποστηρίζει την λειτουργία Picture-in-Picture, που σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλλετε διάφορες συνδεδεμένες πηγές στην οθόνη ταυτόχρονα. Μέσω της USB-C σύνδεσης, υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής της οθόνης του Razer Phone 2, παρέχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο smartphone στη μεγάλη οθόνη, με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

 

Τέλος, παρά τα premium χαρακτηριστικά του, η τιμή του κάθε άλλο παρά ελκυστική είναι, αφού ανακοινώθηκε ότι θα κοστίζει 699.99$ στην Αμερική.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: HardwareCanucks

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)