Συνεχίζεται ο επανασχεδιασμός των Windows

371 0


Η Microsoft συνεχίζει με σταθερό ρυθμό τον επανασχεδιασμό του λειτουργικού της συστήματος, προσπαθώντας να του δώσει μία πιο σύγχρονη, ενδιαφέρουσα και τρισδιάστατη όψη στο γραφικό της περιβάλλον.

 

Αυτή η ενέργεια της Microsoft ξεκίνησε από τον Μάιο του 2019, σε μια απόπειρα να αλλάξει το μέχρι τότε μονότονο και βαρετό περιβάλλον των Windows 10, που είχαν κληρονομήσει από τα Windows 8.

 

Πλέον, η Microsoft έχει εφοδιάσει την πλειοψηφία των προεγκατεστημένων προγραμμάτων και εφαρμογών των Windows 10 με τα καινούρια εικονίδια που έχει σχεδιάσει, που ως κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν τον 3D (τρισδιάστατο) χαρακτήρα με σκιές. Εκτός από αυτά, έχει αναβαθμίσει την εικόνα και όλου του υπόλοιπου λογισμικού που διαθέτει ως εταιρεία, όπως το Skype, τα Office, ο Edge κτλ.

 

Οι αλλαγές αυτές θα εμφανιστούν στους χρήστες μετά την λήψη των νεότερων ενημερώσεων που έχει κυκλοφορήσει ήδη η Microsoft μέσω της υπηρεσίας Windows Update. Η διαδικασία του ανασχεδιασμού δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, οπότε ενδέχεται κάποια εικονίδια και άλλα στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος να εξακολουθούν να έχουν τον παλιό σχεδιασμό, ωστόσο αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα με τα αμέσως επόμενα updates.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: htxt.africa

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)