Χαμός και με τις προπαραγγελίες του Playstation 5

278 0


Μόλις λίγα 24ωρα μετά το χάος που είχε προκληθεί με την έναρξη των παραγγελιών των RTX 3080, η ιστορία επαναλαμβάνεται με πρωταγωνίστρια την Sony.

 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα που η Sony διεξήγαγε το showcase event όπου παρουσίασε περισσότερες πληροφορίες για την κονσόλα, όπως και νέα παιχνίδια. Ενώ οι προπαραγγελίες είχε ανακοινωθεί από πριν ότι θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, μία ημέρα μετά δηλαδή, τελικώς ξεκίνησαν την Τετάρτη, αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

Αυτό οδήγησε σε ένα χάος μεταξύ πωλητών και αγοραστών, καθώς ούτε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές ήταν έτοιμοι για να κάνουν παραγγελία, ούτε οι πωλητές ήξεραν τελικά πότε και αν πρέπει να ανοίξουν τις προπαραγγελίες. Μέσα σε όλο αυτό το μπέρδεμα, όλες οι διαθέσιμες κονσόλες ξεπουλήθηκαν σε ελάχιστα λεπτά, με πολλούς υποψήφιους αγοραστές που είχαν προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα, να μένουν “εκτός”.

 

Η Sony μέσω ενός tweet παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά, και ζήτησε συγνώμη. Υποσχέθηκε, επίσης, περισσότερο στοκ τις επόμενες μέρες για προπαραγγελίες, και ακόμα περισσότερα τεμάχια έως το τέλος του χρόνου.

 

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Sporting News

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)