Δείτε LIVE τη νέα παρουσίαση Galaxy Unpacked της Samsung

171 0


Η ώρα για ακόμη ένα event της Samsung έφτασε, και όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας ανυπομονούν να μάθουν τι νέο τους επιφυλάσσει η εταιρεία αυτή τη φορά.

 

LIVE :

 

Πρόκειται για το δεύτερο Galaxy Unpacked αυτής της χρονιάς, αφού το πρώτο έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο, όπου αποκαλύφθηκε, μεταξύ άλλων, και η ανανεωμένη σειρά των Galaxy S22.

 

Αύριο, 10 Αυγούστου, στις 16:00 ώρα Ελλάδος, πραγματοποιείται η δεύτερη ομώνυμη εκδήλωση για φέτος, από την οποία περιμένουμε νέες εκδόσεις συσκευών και ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις.

 

Τα βλέμματα όλων είναι δικαιολογημένα στραμμένα στα smartphones που αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες ώρες, δηλαδή στα ολοκαίνουρια Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, μοντέλα που έχουν εντυπωσιάσει αμφότερα για τον εναλλακτικό σχεδιασμό τους, χάρη στον πρωτοποριακό – για smartphone – μηχανισμό ανάκλισης και αναδιπλούμενης οθόνης.

 

Φυσικά, η παρουσίαση θα απαρτίζεται και από διάφορα αξεσουάρ και gadgets της Samsung, όπως τα νέα έξυπνα ρολόγια Galaxy Watch 5 και 5 Pro, αλλά και τα ανανεωμένα ασύρματα ακουστικά – «ψείρες» Galaxy Buds Pro.

 

Όλα αυτά, θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά από αυτή τη σελίδα, οπότε αποθηκεύστε τη και ξαναελάτε την Τετάρτη, 10 Αυγούστου, στις 4:00 μ.μ., όταν θα έχει προστεθεί και η απευθείας ροή του event.

 

Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ της εκδήλωσης:

 

Μετά την ολοκλήρωση της ζωντανής μετάδοσης, η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη για μαγνητοσκοπημένη προβολή.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)