Για τις 10 Ιουνίου ορίστηκε το συνέδριο Apple WWDC24 – Τι περιμένουμε να δούμε

105 0


Ανακοινώθηκε για τις 10 Ιουνίου το δημοφιλές, ετήσιο event της Apple, όπου είθισται να παρουσιάζονται τόσο νέα προϊόντα της εταιρείας, όσο και οι καινούριες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων.

 

Το WWDC24 θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες (10 Ιουνίου – 14 Ιουνίου 2024), ωστόσο η κύρια παρουσίαση θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα, κατά την έναρξη.

 

Φέτος, μεταξύ άλλων αναμένουμε και ιδιαίτερη αναφορά στην τεχνητή νοημοσύνη, με φήμες να κάνουν λόγο για τεράστιες επενδύσεις εκατομμυρίων εκ μέρους του τεχνολογικού γίγαντα, προκειμένου να αναπτύξει το δικό της, εξελιγμένο AI μοντέλο.

Σημαντική έμφαση φαίνεται πως θα δοθεί στον τομέα της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, αφού μέσω αυτής μπορεί να δημιουργηθεί πλειάδα χρήσιμων και πρωτοποριακών εργαλείων για τον καθημερινό χρήστη, που εκτείνονται από την επεξεργασία εικόνων και φωτογραφιών, έως τη σύνταξη κειμένου και εκθέσεων.

 

Πέρα από τα παραπάνω, θα μάθουμε και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις καινούριες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων iOS, iPadOS, macOS, και watchOS, που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

 

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των συσκευών, πληροφορίες «δείχνουν» δύο νέα μοντέλα AirPods, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε και κάποιο ανανεωμένο iPad.

 

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)