Η πανδημία ακυρώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την E3, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά

145 0


Η μεγαλύτερη έκθεση gaming στον κόσμο, η E3, πρόκειται να πληγεί όχι για πρώτη, ούτε για δεύτερη, αλλά για τρίτη συνεχόμενη φορά εξαιτίας του κορωνοϊού.

 

Η δημοφιλέστερη εκδήλωση παρουσίασης και επίδειξης βιντεοπαιχνιδιών παγκοσμίως, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου, στο Λος Άντζελες της Αμερικής, με μία τεράστια μερίδα των gamers να ανυπομονούν να την παρακολουθήσουν, αφού εκεί αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες που θέλουν να μάθουν για τα επερχόμενα games.

 

… Αυτό τουλάχιστον συνέβαινε μέχρι το 2019, αφού μετά μπήκε η πανδημία στη ζωή μας.

 

Το 2020, ο φόβος για τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο ιό οδήγησε τους διοργανωτές στην πλήρη ακύρωση της έκθεσης.

Το 2021, η διοργανώτρια αρχή ESA αποφάσισε να ακολουθήσει την διαδικτυακή οδό, στήνοντας το σόου εικονικά μέσω ίντερνετ.

 

Για φέτος, ο ESA είχε προγραμματίσει να επαναφέρει τον παραδοσιακό τρόπο διεξαγωγής με φυσική παρουσία, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί, αφού όχι μόνο δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη με τον κορωνοϊό, αλλά φαίνεται να βρίσκεται και σε πρωτοφανή έξαρση λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

 

Εξαιτίας των υγειονομικών κινδύνων που περιβάλλουν την COVID-19 και τις πιθανές επιπτώσεις στην ασφάλεια των εκθετών και των παρευρισκομένων, η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης το 2022. Είμαστε, παρ’ όλα αυτά, ενθουσιασμένοι για το μέλλον της E3 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

 

Έτσι, λοιπόν, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαδικτυακά.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: PC Gamer

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)