Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται στο iPhone, το iPad, και τους Mac

99 0


Την πολυαναμενόμενη έλευση της τεχνητής νοημοσύνης στο οικοσύστημα της Apple, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τιμ Κουκ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως ο τεχνολογικός κολοσσός «εργάζεται πυρετωδώς» για την ανάπτυξη δυνατοτήτων AI, που θα κυκλοφορήσουν «αργότερα μέσα στο έτος».

 

Κοιτάζοντας μπροστά, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτές και άλλες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την τεχνητή νοημοσύνη, στην οποία ξοδεύουμε αδιάλειπτα, τεράστιο όγκο χρόνου και κόπου, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε λεπτομέρειες της εν εξελίξει δουλειάς μας σε αυτόν τον τομέα, αργότερα μέσα στο έτος.

 

Ο Κουκ απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο οι αναλυτές τοποθετούν, χρονικά, το λανσάρισμα των νέων δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης από την Apple στο Φθινόπωρο, όταν και θα κυκλοφορήσουν οι καινούριες ετήσιες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων iOS, iPadOS, και macOS.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τολμούν να προβλέψουν πως το iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση στην ιστορία του λειτουργικού συστήματος, μέχρι και σήμερα.

 

Υπενθυμίζεται πως η Samsung εισήγαγε δυναμικά το AI στη φετινή σειρά Galaxy S24, με πρωτοποριακές παραγωγικές λειτουργίες, όπως αυτόματη επεξεργασία εικόνων και φωτογραφιών, αλλά και σύνταξης κειμένου.

 

Κλείνοντας, ο CEO της Apple τόνισε πως πιστεύει ότι η εταιρεία έχει μπροστά της μία «τεράστια ευκαιρία» με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο λογισμικό της, χωρίς να θέλει να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος προς το παρόν.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)