Με προβλήματα κυλάνε οι πρώτες ημέρες του iOS 15

183 0


Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει σε αρκετούς χρήστες, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS.

 

Το iOS 15, που κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου, μπορεί μεν να μην εμφανίζει σοβαρές δυσλειτουργίες και bugs που θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο σε κάποια εργασία, ωστόσο φαίνεται να φέρνει αρκετά δευτερεύοντα “μικροπροβλήματα” .

 

Οι περισσότερες αναφορές έχουν να κάνουν με την μπαταρία, όπου πολλοί διαμαρτύρονται ότι από την αναβάθμιση και μετά, αυτή εξαντλείται αδικαιολόγητα γρήγορα.

 

Υπάρχουν, επίσης, και παραδείγματα όπου εμφάνισαν πρόσκαιρη δυσλειτουργία τα Airpods, κατά τη σύνδεσή τους με το iPhone ή το iPad, και άλλα όπου υπήρξε πρόβλημα με τη σύνδεση στο CarPlay.

 

Τέλος, αρκετοί κάτοχοι δυσανασχετούν και για διάφορες αστοχίες που προκύπτουν στο γραφικό περιβάλλον (UI) κατά τη χρήση.

 

 

Όλα αυτά αναμένεται – όπως κάθε χρόνο – να διορθωθούν τις επόμενες ημέρες, ή και ώρες, με την προώθηση ενός νέου μικρού update, κατά πάσα πιθανότητα του 15.0.1 . Εάν δεν έχετε προβεί ακόμη στην ενημέρωση της συσκευής σας, θα ήταν έξυπνο να περιμένετε πρώτα το συγκεκριμένο update, για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)