Περισσότερες από διπλάσιες οι συνολικές πωλήσεις του PS4 έναντι του Xbox One

111 0


Μπορεί η κυριαρχία του PlayStation 4 έναντι του Xbox One να ήταν… κοινό μυστικό, ωστόσο μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε επίσημα τις ακριβείς πωλήσεις της κονσόλας της Microsoft, ώστε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τον νικητή αυτής της άτυπης αναμέτρησης.

 

Η Microsoft είχε παύσει να δημοσιεύει τα στατιστικά πωλήσεων του Xbox One ήδη από το 2016, και τώρα αποδεικνύεται το γιατί, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η ίδια η εταιρεία, οι συνολικές πωλήσεις της κονσόλας της είναι λιγότερες από τις μισές του PlayStation 4!

 

Όπως παραδέχτηκε στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Βραζιλίας:

Η Sony ξεπέρασε την Microsoft σε ό,τι αφορά πωλήσεις κονσόλων και ενεργές συσκευές, έχοντας πουλήσει περισσότερα από τα διπλάσια Xbox της προηγούμενης γενιάς.

 

Για να μιλήσουμε αναλυτικότερα και με αριθμούς, η Sony σταμάτησε να προσμετρά πωλήσεις για το PS4 μόλις τον περασμένο Μάρτιο, διαμορφώνοντας τις συνολικές πωλήσεις της κονσόλας σε 117,2 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη αναφορά της Microsoft, οι πωλήσεις του Xbox One ήταν συνολικά λιγότερες από 58,5 εκατομμύρια.

 

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι η Nintendo με το Switch μετράει ήδη παραπάνω από 111 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις, και σκοπεύει σύντομα να ξεπεράσει το PlayStation 4, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Hipertextual

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)