Το automod GR είναι το εργαλείο που έψαχνες για το αυτοκίνητό σου!

304 0


Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν το automod GR ανέβηκε για πρώτη φορά στον διαδικτυακό «αέρα», και άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα της διαχείρισης αυτοκινήτων, αποτελώντας την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα ηλεκτρονικής οργάνωσης και ενασχόλησης με το προσωπικό μας όχημα.

 

Το automod GR, που διατίθεται δωρεάν και ελεύθερα στο ευρύ κοινό, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξει την απαράμιλλη χρησιμότητα και αναγκαιότητά του, αφού ήδη εκατοντάδες χρήστες έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους και το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

 

Σήμερα, περίπου 7 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία της πρώτης του έκδοσης, η πλατφόρμα εξακολουθεί να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό, μετρώντας μέσα σε αυτή την τόσο σύντομη χρονική περίοδο ισάριθμες ενημερώσεις στην εφαρμογή του, με τους μήνες λειτουργίας του.

Το automod GR βρίσκεται πλέον στην καλύτερή του μορφή έως τώρα, με δεκάδες νέες προσθήκες, βελτιώσεις και αλλαγές στην ήδη άρτια και απροβλημάτιστη ιστοσελίδα του, που το καθιστούν αντάξιο της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο κόσμος.

 

Η επιτυχία του σίγουρα δεν είναι τυχαία, αφού οι υπηρεσίες που παρέχει είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα:

  • Το Αυτοκίνητό Μου: Μία σύνοψη των οχημάτων σας, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον, σε ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον.
  • Ιστορικό Service: Όλο το βιβλίο Service του αυτοκινήτου σας, βρίσκεται πλέον στο automod GR, για να έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα επισκευών, αλλαγών, ή προσθηκών, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε.
  • Υπενθυμίσεις: Η καθημερινότητα ενός κατόχου αυτοκινήτου πολλές φορές τείνει να βασίζεται σε υποχρεώσεις και προθεσμίες που καμιά φορά μπορεί να παραλειφθούν. Το automod GR φροντίζει αυτό να μη συμβεί.
  • Υπολογισμοί: Αφήστε κάτω χαρτί και μολύβι και κάντε μέσω του automod GR, εύκολα και γρήγορα, όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς σχετικά με τα καύσιμα και τα χρήματα που θα χρειαστείτε σε ένα ταξίδι ή στην καθημερινότητά σας.
  • Νέα: Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή, σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της αυτοκίνησης.
  • Χάρτες Κίνησης: Παρακολουθήστε την κίνηση στους δρόμους της χώρας σε πραγματικό χρόνο.
  • Τιμές Καυσίμων: Επειδή δεν είναι πρακτικό να πηγαίνουμε από πρατήριο σε πρατήριο για να μαθαίνουμε την τιμή του καυσίμου που μας ενδιαφέρει, κάνουμε την έρευνα αγοράς μας μέσω του automod GR.
  • Φωτογραφίες: Ανεβάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το αυτοκίνητό σας, ώστε να τις έχετε πάντα διαθέσιμες όπου και να βρεθείτε.

 

Το παραπάνω ενιαίο πακέτο δυνατοτήτων ευνόητα απλοποιεί σημαντικά τις έγνοιες που έχει στο κεφάλι του συνεχώς ένας ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου, και αυτός είναι ο λόγος που όσοι δοκιμάζουν το automod GR, δεν το αποχωρίζονται.

 

Η πλατφόρμα, παρ’ όλα αυτά, δεν σταματά να εξελίσσεται σε τακτική βάση, με καινούριες και ενδιαφέρουσες λειτουργίες να ενσωματώνονται διαρκώς.

 

Γνωρίστε σήμερα το automod GR, και εκμεταλλευτείτε τις ευκολίες που μπορεί να σας προσφέρει, πατώντας εδώ!

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)