Πώς να αλλάξετε την εμφάνιση του Google Chrome

567 0


Η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί πολλές φορές να γίνει μονότονη και βαρετή, ειδικά εάν γίνεται για λόγους δουλειάς και υποχρεώσεων. Το κλίμα επιβαρύνει το πολλές φορές μουντό και αδιάφορο περιβάλλον χρήσης του υπολογιστή. Γιατί, λοιπόν, να μη κάνουμε μια αλλαγή σε αυτό και να βάλουμε λίγο χρώμα για να «αλλάξουμε παραστάσεις»;

 

Για τους χρήστες του Google Chrome, αυτό είναι πολύ εύκολο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Google που παρέχει αποκλειστικά ειδικά themes που αλλάζουν την εμφάνιση και τα χρώματα του Chrome, κάνοντας την εμπειρία χρήσης του πιο ευχάριστη. Για να την επισκεφτείτε, πατήστε ΕΔΩ.

 

Από εκεί, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες ειδικά θέματα το αγαπημένο σας. Μόλις βρείτε αυτό που σας αρέσει, πατήστε επάνω του και στη συνέχεια πατήστε το μπλε κουμπί που γράφει «Add to Chrome» ή «Προσθήκη στον Chrome».

 

Αυτό ήταν. Στιγμιαία, ή μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η εμφάνιση του Chrome στον υπολογιστή σας θα αλλάξει σε αυτήν που επιλέξατε!

 

 

Εικόνα ανάρτησης: TechSpot

Σημείωση: Ο παραπάνω οδηγός ισχύει κατά την ημερομηνία σύνταξης του παρόντος άρθρου. Ενδέχεται, για ποικίλους λόγους, να μην είναι πλέον έγκυρος. Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτή την περίπτωση.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)