Ραγδαία πτώση τιμών των Galaxy S10 στην Ελλάδα

365 0


Τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S της Samsung, S10, S10+ και S10e, κυκλοφόρησαν επίσημα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο προχθές, στις 8 Μαρτίου. Οι επίσημες τιμές λιανικής τους στη χώρα μας ήταν στα 789€ για το S10e, 939€ για το S10 και 1039€ για το S10+, μιλώντας πάντα για τα βασικά μοντέλα RAM/μνήμης.

 

Ήδη λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, αρκετά καταστήματα σε πλατφόρμες όπως το Skroutz και το Bestprice έριξαν αξιοσημείωτα τις τιμές τους, φτάνοντας σε μειώσεις που άγγιζαν και τα 30 με 40 ευρώ.

 

Από προχθές που τα συγκεκριμένα smartphones κυκλοφόρησαν και επίσημα, οι τιμές στις εν λόγω πλατφόρμες έχουν κάνει κυριολεκτικά βουτιά, αφού η μείωση φτάνει ακόμα και τα 90 ευρώ!

 

Αναλυτικά, μπορεί κάποιος να βρει το S10e με τα 128 GB μνήμης στα 699€ από 789€ που κόστιζε αρχικά, το S10 με 128 GB μνήμης στα 866€ από 939€ αρχικά, και το S10+ με 128 GB μνήμης στα 959€ από 1039€, και όλα αυτά μόλις 2 μέρες από την κυκλοφορία τους!

 

Οι τιμές στα μεγάλα καταστήματα λιανικής, ωστόσο, παραμένουν αμετάβλητες στα αρχικά τους επίπεδα.

 

Μένει να δούμε αν αυτή η ραγδαία πτωτική πορεία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, ή αν οι τιμές πλέον θα σταθεροποιηθούν και από εδώ και έπειτα θα πέφτουν με πιο αργούς ρυθμούς.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με οποιαδήποτε τυχόν ασυνέπεια των διαφόρων καταστημάτων που πωλούν τα ονομαζόμενα προϊόντα, είτε στις υπηρεσίες τους, είτε στο τελικό προϊόν, όπως επίσης δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω καταστήματα και τις πλατφόρμες στις οποίες φιλοξενούνται, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που δίνονται από αυτά. Πριν την οποιαδήποτε αγορά συσκευής από κατάστημα τέτοιας πλατφόρμας, σιγουρευτείτε ότι το κατάστημα από όπου σκοπεύετε να κάνετε την αγορά σας, αναφέρει ότι η συσκευή παρέχεται με εγγύηση.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: PCWorld

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)