Τι άλλο είδαμε στη χθεσινή παρουσίαση της Samsung

354 0


Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν γνωστή ως η μέρα «παρουσίασης των Galaxy S10», ωστόσο στην εκδήλωσή της η Samsung ανακοίνωσε πολλά περισσότερα από αυτά.

 

Galaxy Fold

Ένα πολύ ενδιαφέρον smartphone, το οποίο όμως είναι τεχνολογικά «άγουρο» ακόμη, και απαγορευτικό λόγω της τιμής του, είναι το Galaxy Fold. Είναι ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο, όταν είναι διπλωμένο έχει διάμετρο οθόνης 4.6 ιντσών, και αυξάνεται στις 7.3 ίντσες όταν «ξεδιπλώσει». Υποστηρίζει ακόμη και multitasking 3 διαφορετικών εφαρμογών ταυτόχρονα, όταν είναι ξεδιπλωμένο. Διαθέτει 12 GB RAM, έξι συνολικά κάμερες, εκ των οποίων τρεις στο πίσω μέρος, δύο στο εσωτερικό και μία μπροστά, 512 GB αποθηκευτικού χώρου, 4380 mAh μπαταρία και προαιρετικά 5G υποστήριξη. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 2000€.

 

Galaxy S10 5G

Εκτός των τριών «απλών» μοντέλων S10 που παρουσίασε η Samsung χθες, ανακοίνωσε και ακόμα ένα S10, το οποίο θα είναι δυνατότερο ακόμα και από το S10+ και θα έχει υποστήριξη για 5G. Η εταιρία το ονομάζει «Galaxy S10 5G». Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών, 4500 mAh μπαταρία, 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, διαθέτει και μία 3D κάμερα βάθους και στις δύο όψεις του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Galaxy Watch Active

Η Samsung χθες παρουσίασε και ένα νέο smartwatch, το Galaxy Watch Active. Δεν προσφέρει κάτι «επαναστατικό» σε σχέση με άλλα smartwatches, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τρέχει λειτουργικό Tizen με στοιχεία από το νέο One UI της Samsung, και όχι το σύνηθες Android Wear.

 

Galaxy Fit / Fit E

Επιπρόσθετα, η εταιρία παρουσίασε και δύο νέα fitness bands. Το Galaxy Fit και το Galaxy Fit E. Το Galaxy Fit είναι πολύ ελαφρύ, μόλις 24 γραμμάρια, και μετράει τα βήματα και τους καρδιακούς παλμούς. Επίσης, είναι και αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα. Μπορεί να καταγράφει 6 διαφορετικές ασκήσεις, όπως επίσης και τα επίπεδα στρες και ύπνου. Διαθέτει Super AMOLED οθόνη και μεγάλη μπαταρία που κρατάει περίπου μία εβδομάδα. Το Galaxy Fit E είναι το φθηνότερο μοντέλο, που είναι μικρότερο, ελαφρύτερο (μόλις 15 γραμμάρια), ωστόσο διαθέτει πολλές όμοιες λειτουργίες με το ακριβότερο Fit, όπως την καταγραφή καρδιακών παλμών.

 

Galaxy Buds

Τέλος, η Samsung παρουσίασε και τον αντίπαλο των Apple Airpods, τα Galaxy Buds. Τα Galaxy Buds είναι ασύρματα ακουστικά ψείρες, που η εταιρία υπόσχεται ότι αντέχουν έως και 6 ώρες μουσικής ή 5 ώρες κλήσεων. Στην Ελλάδα κοστίζουν περίπου 150€.

 

 

Πηγή

 

Εικόνα ανάρτησης: Nasi Lemak Tech

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)