1 Μήνας automod GR: 200 εγγεγραμμένοι χρήστες και πάνω από 1000 επισκέπτες!

180 0


Ένας μήνας έχει αισίως παρέλθει από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρωτοποριακής πλατφόρμας διαχείρισης αυτοκινήτων automod GR!

 

Η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα online εφαρμογή, ξεκίνησε άκρως δυναμικά καταγράφοντας μία εντυπωσιακή πορεία, τόσο λειτουργική, όσο και στατιστική.

Μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών, το automod GR έπεισε το κοινό για τη χρησιμότητά του, αφού προσέλκυσε πάνω από 1000 μοναδικούς επισκέπτες, με τους 200 από αυτούς να εγγράφονται και να χρησιμοποιούν το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει!

 

Παράλληλα, τόσο η άψογη προγραμματιστικά υλοποίησή του, όσο και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή του αλλά και οι ισχυρότατοι και υπερσύγχρονοι διακομιστές που χρησιμοποιεί, εκμηδένισαν πλήρως τα όποια απρόοπτα τείνουν να συμβαίνουν σε αντίστοιχες πρωτοεμφανιζόμενες πλατφόρμες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κανένα λειτουργικό σφάλμα ή δυσλειτουργία στην πλατφόρμα.

 

Το automod GR συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να βελτιώνεται συνεχώς, με δεκάδες κόσμου να το επισκέπτεται καθημερινά και να δημιουργεί τον λογαριασμό του, απλοποιώντας έτσι την καθημερινότητά του αισθητά!

 

Γνωρίστε σήμερα το automod GR, και εκμεταλλευτείτε τις ευκολίες που μπορεί να σας προσφέρει, πατώντας εδώ!

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)