Αν περιμένατε ένα smartphone με RGB φωτισμό και δέκα στρώματα ψύξης, η αναμονή τελείωσε

107 0


Κάποιοι θα το θεωρήσουν ακραία «κιτς». Κάποιοι άλλοι θα εντυπωσιαστούν.

Η Nubia μπορεί να μην έχει “βαρύ” όνομα στα smartphones, όμως μόλις παρουσίασε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στον χώρο.

 

Αν είστε, λοιπόν, φαν των εναλλακτικών και ιδιαίτερων σχεδιασμών, το νέο RedMagic 7S Pro ίσως θα μπορούσε να είναι το επόμενο κινητό σας τηλέφωνο.

 

Το μοντέλο αυτό, εκτός από πολύ ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, φέρει και πρωτότυπες εμφανισιακές αλλά και λειτουργικές υλοποιήσεις, όπως τους RGB ανεμιστήρες ψύξης, που αλλάζουν χρωματισμό όσο κρατάνε χαμηλά τη θερμοκρασία της συσκευής, με περιστροφές που φτάνουν τις 20.000 το λεπτό!

Επιπλέον, το RedMagic 7S Pro διαθέτει και ένα πρωτοποριακό σύστημα ψύξης, που η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως «πολυδιάστατο σύστημα ψύξης δέκα στρώσεων», με άψογη ροή αέρα αλλά και αθόρυβη λειτουργία.

 

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το κινητό είναι εξοπλισμένο με τον καινούριο Snapdragon 8 Plus Gen 1, ενώ η μνήμη RAM αγγίζει τα 18 GB στην κορυφαία έκδοση, μαζί με 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη είναι OLED 6,8 ιντσών, ανάλυσης 1080p και ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, και η μπαταρία ικανοποιεί τον μέσο χρήστη με χωρητικότητα στα 5.000 mAh.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες, μία κύρια των 64 MP, μία ευρυγώνια των 8 MP, και μία macro των 2 MP.

Η μπροστινή κάμερα είναι 16 MP και βρίσκεται κρυμμένη κάτω από την οθόνη, αφού είναι τεχνολογίας under-display.

 

Είναι προφανές ότι η συσκευή προορίζεται κυρίως για gaming, αφού εκτός των άλλων, διαθέτει και δύο έξτρα πλαϊνά κουμπιά για παιχνίδια, αλλά και διπλό μηχανισμό δόνησης. Ταυτόχρονα, το «Red Core 1», ένα τσιπ που ανέπτυξε η Nubia ειδικά για την περίσταση, θα χειρίζεται ήχο, φωτισμό και δόνηση σαν “δεύτερος επεξεργαστής”, για μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

Οι επίσημες τιμές λιανικής βρίσκονται στα 779€ για το μοντέλο των 12/256 (RAM/ROM) , και στα 949€ για το μοντέλο των 18/512.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)