Απίστευτο: 306.000€ συγκέντρωσαν οι Unboxholics σε λίγες ώρες για τους πυρόπληκτους

155 0


Η ομάδα των Unboxholics είναι εδώ και χρόνια γνωστή για τις πολλαπλές φιλανθρωπίες που πραγματοποιεί μέσω ζωντανών εκπομπών από το διαδικτυακό κανάλι τους στην πλατφόρμα του Twitch.

Με τα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη gaming κοινότητα, και έχουν κατά καιρούς καταφέρει να μαζέψουν σημαντικά χρηματικά ποσά μέσω δωρεών για μία σειρά από ανθρωπιστικές δράσεις και κοινωνικά έργα, όπως την στήριξη πληγέντων από φυσικές καταστροφές και ανθρώπων χτυπημένων από σοβαρές ασθένειες.

 

Αυτό, όμως, που κατάφεραν χθες το βράδυ, δεν έχει προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, οργάνωσαν για άλλη μία φορά livestream, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των πυρόπληκτων από τις πυρκαγιές που μαστίζουν τις τελευταίες μέρες την χώρα μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να συνεισφέρουν αποστέλλοντας χρήματα μέσω PayPal ή Paysafecard.

 

Όσο αδιανόητο και αν φαντάζει, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, από μία ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, συγκέντρωσαν το εξωπραγματικό ποσό των 306.000€ !

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός, ότι στις 02:30 τα ξημερώματα, τους παρακολουθούσαν ταυτόχρονα παραπάνω από 52.000 θεατές!

 

Ο αριθμός σίγουρα προκαλεί ζάλη και έκπληξη, αφού ξεπερνάει ακόμη και χρηματικά ποσά που έχουν συγκεντρωθεί από εράνους και τηλεμαραθωνίους πανελλαδικών καναλιών για αντίστοιχες περιπτώσεις.

 

Η τεχνολογία έδειξε για άλλη μία φορά την απεριόριστη δύναμή της, και την καθοριστική σημασία και συμβολή της στην ανθρωπότητα, αφού όπως είναι προφανές όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό σε διαφορετική περίπτωση.

 

Τα δύο δημοφιλή αδέρφια δεσμεύτηκαν – όπως κάνουν σε κάθε ανάλογη περίσταση – να δημοσιοποιήσουν τις επόμενες ημέρες όλα τα παραστατικά των τραπεζικών εμβασμάτων που θα προκύψουν, για να μην υπάρξει καμία ηθική αμφιβολία.

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)