Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση τεχνητής νοημοσύνης της Tesla

124 0


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες 30 Σεπτεμβρίου, η ετήσια παρουσίαση τεχνητής νοημοσύνης της Tesla, όπου για άλλη μία φορά ο Έλον Μασκ επεφύλασσε ενδιαφέρουσες εκπλήξεις στο κοινό.

 

Την παράσταση σίγουρα “έκλεψε” η αποκάλυψη του νεότερου τεχνολογικού επιτεύγματος της εταιρείας, του ανθρωποειδούς ρομπότ «Optimus», το οποίο μάλιστα περπάτησε μόνο του πάνω στη σκηνή, χωρίς χειροκίνητη υποστήριξη.

 

Ο Μασκ ανέφερε πως το Optimus μπορεί να κάνει «πολλά περισσότερα» από αυτό, προβάλλοντας ένα βίντεο στο οποίο το ρομπότ διακρίνεται να μετακινεί κουτιά, να ποτίζει φυτά, ακόμη και να δουλεύει στο εργοστάσιο της Tesla!

 

«Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα χρήσιμο ανθρωποειδές ρομπότ, όσο το δυνατό συντομότερα», ανέφερε ο τεχνολογικός κροίσος.

 

Πέρα από αυτό, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η δοκιμαστική υπηρεσία πλήρους αυτόνομης οδήγησης απαριθμεί πλέον 160.000 χρήστες, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από τους μόλις… 2.000 πέρυσι.

Στη συνέχεια, στελέχη της Tesla πήραν τον λόγο, για να αναφερθούν στις βελτιώσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά στο λογισμικό των οχημάτων της.

 

Όλα αυτά, και πολλά ακόμη, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό παρακάτω, στο τρίωρο event που διεξήχθη.

 

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Teslarati

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)