Δείτε τον Steve Jobs να παρουσιάζει το πρώτο iPad (2010) [ΒΙΝΤΕΟ]

146 0


Δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη του iPhone, του smartphone που άλλαξε άρδην και διά παντός τα δεδομένα στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, και έναν μόλις χρόνο πριν πεθάνει από την ανίατη ασθένεια, ο Steve Jobs ανέβηκε στη σκηνή και πάλι, για να προκαλέσει για μία ακόμη φορά «σεισμό» στο τεχνολογικό τοπίο.

 

Ο πρωτεργάτης της Apple επεφύλασσε μία ανακοίνωση που λίγοι περίμεναν: μία συσκευή που ο ίδιος κατέταξε ενδιάμεσα των smartphones και των laptops, το iPad.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και οι πρωτοποριακές δυνατότητες του πρώτου iPad απείχαν, χωρίς αμφιβολία, έτη φωτός από τα υπόλοιπα tablets της εποχής, που έως τότε απευθύνονταν αποκλειστικά σε επαγγελματίες, αναδιαμορφώνοντας, έκτοτε, ολοκληρωτικά τον συγκεκριμένο τομέα.

 

 

Αρκετοί κριτικοί είχαν σπεύσει, τότε, να αμφισβητήσουν τη χρησιμότητα αλλά και τη χρηστικότητα μίας τέτοιας συσκευής, όμως τα γεγονότα δεν άργησαν να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

Το iPad γρήγορα γνώρισε ευρεία αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό, καταγράφοντας συνολικά περισσότερες από 300 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μία δεκαετία, και συνεχίζει να αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή στην κατηγορία του μέχρι και σήμερα.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)