Διαθέσιμο και από υπολογιστή το Threads

175 0


Το νέο κοινωνικό δίκτυο που λάνσαρε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ τον προηγούμενο μήνα, και έκανε θραύση από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του, φαίνεται πως σύντομα θα είναι προσβάσιμο και μέσω διαδικτυακής έκδοσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

 

Η δημοφιλής πλατφόρμα Threads, η φιλοσοφία της οποίας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο αντίπαλο Twitter, υπολείπεται προς το παρόν δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπολογιστών, αφού δεν διαθέτει ιστοσελίδα, παρά μόνο εφαρμογή για κινητές συσκευές που φέρουν λειτουργικό σύστημα iOS και Android.

 

Αυτό θα αλλάξει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, με τον ιδιοκτήτη της υπηρεσίας να ανακοινώνει πως τόσο η διαδικτυακή έκδοση, όσο και η αναγκαία δυνατότητα αναζήτησης, θα προστεθούν εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να εκτοξεύσει περαιτέρω τις εγγραφές στην πλατφόρμα, αφού θα μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιήσουν και οι χρήστες των σταθερών και φορητών υπολογιστών, που μέχρι σήμερα αδυνατούν.

 

 

Post by @zuck
View on Threads

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Threads έσπασε κάθε ρεκόρ με την κυκλοφορία του, καταγράφοντας 100 εκατομμύρια εγγραφές γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν λογισμικού στην ιστορία.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Threads, μπορείτε να ανατρέξετε στο αντίστοιχο άρθρο, πατώντας εδώ.

 

εικόνα άρθρου: Bloomberg

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)