Δωρεάν τηλεόραση με αντάλλαγμα… μόνιμες διαφημίσεις

157 0


Οι διαφημίσεις αποτελούν αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης. Όλοι μας τις αποφεύγουμε όσο μπορούμε, ενώ δυσανασχετούμε ιδιαίτερα κάθε φορά που διακόπτουν ή παρεμβάλλονται στο πρόγραμμα που παρακολουθούμε.

Τι θα λέγατε, όμως, αν σας χάριζαν μία ολόκληρη τηλεόραση, με την προϋπόθεση να τις… βλέπετε;

 

Αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα φιλοδοξεί να υλοποιήσει ο Ilya Pozin, ένας γνωστός επιχειρηματίας στην Αμερική, ιδρύοντας την εταιρεία «Teevee», η οποία θα μοιράζει κυριολεκτικά… δωρεάν τηλεοράσεις.

 

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις θα διαθέτουν μία δεύτερη ενσωματωμένη οθόνη, πλην της κύριας, η οποία θα φέρει ορθογώνιο σχήμα και θα εκτείνεται στο κάτω μέρος της συσκευής, καταλαμβάνοντας το σύνολο του μήκους της.

Η δευτερεύουσα, αυτή, οθόνη θα λειτουργεί ως «διαφημιστικός πίνακας», όπου θα προβάλλονται συνεχώς διαφημίσεις, όσο η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 

Είναι προφανές πως ο Pozin θεωρεί πως μπορεί να επωφεληθεί περισσότερο μακροπρόθεσμα από τα έσοδα των διαφημίσεων μίας τέτοιας υπηρεσίας, παρά από τις παραδοσιακές πωλήσεις των τηλεοράσεων ως προϊόντα.

 

Εκτός από διαφημίσεις, στην οθόνη αυτή θα προβάλλονται και διάφορες άλλες πληροφορίες, όπως τίτλοι ειδήσεων, προγνωστικά για τον καιρό, και αθλητικά σκορ από μεγάλες διοργανώσεις, όπως το NBA.

 

Το πρότζεκτ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ονομάζεται «Telly», και στην επίσημη ιστοσελίδα του συναντούμε το πολλά υποσχόμενο σλόγκαν «Το σπουδαιότερο πράγμα που έχει συμβεί στην τηλεόραση, από την εφεύρεση των έγχρωμων».

 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο η καμπάνια αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους, όπως αναγράφεται και στο site.

 

εικόνα άρθρου: DCStudio

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)