Έρευνα αγοράς Laptop έως 500€ [Μάιος 2022]

271 0


Οι φορητοί υπολογιστές αποτελούν εδώ και χρόνια, μέρος της καθημερινότητας της πλειοψηφίας των ανθρώπων αυτού του πλανήτη.

Είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για ψυχαγωγικούς, η απόκτηση ενός αξιόπιστου laptop θεωρείται στην εποχή μας επιβεβλημένη, αφού μπορούμε να έχουμε όπου βρισκόμαστε ένα πανίσχυρο μηχάνημα που μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα.

 

Το internal.gr εξέτασε τις επιλογές που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην ελληνική αγορά, και σας παρουσιάζει μία από τις καλύτερες στο οικονομικό φάσμα των <500€ , ώστε να είστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας θα αξιοποιηθούν σωστά και δεν θα πέσετε θύματα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης.

 

Σε αυτή την τιμή, λοιπόν, βρήκαμε το ανανεωμένο Lenovo IdeaPad 3 14ALC6, με αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά για το κόστος του, που απαρτίζονται από ολοκαίνουριο Ryzen 3 επεξεργαστή 5ης γενιάς, SSD δίσκο 256 GB για γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή αρχείων, όπως και για ταχύτατη εκκίνηση λειτουργικού και προγραμμάτων, αρκετή μνήμη RAM 8 GB, Full HD οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης 1920×1080, ενώ διαθέτει και HD (720p) κάμερα.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως φέρει φωτιζόμενα πλήκτρα, όπως επίσης και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, με βάρος μόλις 1,41 κιλά, και ταυτόχρονα πολύ λεπτό.

 

Ο υπολογιστής έρχεται με προεγκατεστημένο το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 11.

 

Ενδείκνυται για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Δεν προορίζεται για απαιτητικό gaming, αφού δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 500€ σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ παρέχεται και από μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

Μάλιστα, κάποια από αυτά υποστηρίζουν και εξαργύρωση voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, οπότε εάν είστε δικαιούχος μπορείτε να το αποκτήσετε ακόμη φθηνότερα.

 

Κατά την αναζήτησή σας, δώστε προσοχή και επιβεβαιώστε τα τεχνικά στοιχεία, καθώς αυτόν τον καιρό κυκλοφορούν 2 – 3 ομώνυμα μοντέλα στην αγορά με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και υψηλότερη τιμή.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο internal.gr και για τις επόμενες έρευνες αγοράς που θα ακολουθήσουν!

Σημείωση: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη ικανοποίησης των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών από τα αναφερθέντα προϊόντα, όπως επίσης και για τυχόν ασυνέπειες καταστημάτων και κατασκευαστών σχετικά με αυτά. Το internal.gr δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα ή πλατφόρμα συγκρίσεων, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που διατίθενται από αυτά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)