Καινούριες διαρροές αποκαλύπτουν τα νέα Galaxy Fold 5 και Flip 5

108 0


Παρά το γεγονός ότι μας χωρίζει ακόμα ένας μήνας για το επόμενο Galaxy Unpacked event, όπου θα μάθουμε επίσημα και αναλυτικά τις λεπτομέρειες των νέων αναδιπλούμενων κινητών της Samsung, διάφορες διαρροές φωτογραφιών κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μία αρκετά σαφή εικόνα για την οπτική τους εμφάνιση, εφόσον επιβεβαιωθούν.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός για τις αποκαλύψεις του SnoopyTech, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter μερικές πληροφορίες για τα επερχόμενα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5, μαζί με κάποιες αρκετά πειστικές φωτογραφίες, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

 

Όπως παρατηρούμε, οι οπτικές αλλαγές δεν είναι ιδιαίτερες συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, με τη σημαντικότερη να είναι αυτή της μεγαλύτερης εξωτερικής οθόνης στο Flip 5.

 

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι καινούριες συσκευές της Samsung αναμένεται να φέρουν τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, μνήμη RAM 8 GB στο Flip 5 και 12 GB στο Fold 5, βελτιωμένο φακό telephoto στα 12 MP για το Fold 5, λεπτότερο πλαίσιο κατά 8 χιλιοστά και στα δύο μοντέλα, ενώ το Fold 5 λέγεται ότι θα έχει και ελαφρώς χαμηλότερο βάρος.

Η μπαταρία φημολογείται ότι θα παραμείνει αμετάβλητη, στα 3700 mAh για το Flip και 4400 mAh για το Fold.

Τέλος, ο SnoopyTech ανέφερε ότι θα καταργηθούν οι εκδόσεις των 128 GB και 1 TB αποθηκευτικού χώρου, ενώ παράλληλα αμφότερα θα «τρέχουν» λειτουργικό σύστημα Android 13 συνοδευόμενο από το One UI 5.1.1 .

 

εικόνα άρθρου: Sam Lover

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)