Κάποιος στην Ινδία κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα του PS5 και μπλόκαρε την κυκλοφορία του

312 0


Μεγάλη γκέλα για την Sony. Κάποιος πολίτης στο Δελχί της Ινδίας, πρόλαβε και κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα του Playstation 5 πριν από την ίδια, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί εμπλοκή αυτή τη στιγμή με την κυκλοφορία της κονσόλας στη συγκεκριμένη χώρα!

 

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος με το όνομα Hitesh Aswani έσπευσε στις 29 Οκτωβρίου του 2019, λίγο αφού έγιναν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS5, και κατοχύρωσε στο όνομά του τα δικαιώματα για το εμπορικό σήμα της κονσόλας. Η Sony άργησε πολύ, αφού η αίτησή της πραγματοποιήθηκε μήνες αργότερα – στις 6 Φεβρουαρίου του 2020!

 

Οι αρχές της Ινδίας έχουν προς το παρόν παγώσει και τις δύο αιτήσεις, προκειμένου να διερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση. Με την κονσόλα όμως να κάνει παγκοσμίως ντεμπούτο στα μέσα του Νοεμβρίου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι για την αγορά της Ινδίας θα υπάρξει αναβολή και καθυστέρηση, αφού είναι αρκετά απίθανο να έχει λυθεί το θέμα μέχρι τότε. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη χώρα δεν έχουν καν ανοίξει οι προ-παραγγελίες, καθώς όπως είναι προφανές θα ήταν παράνομο κάτι τέτοιο.

 

Η Sony δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημες τοποθετήσεις σχετικά με την περίπτωση.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)