Παρουσιάστηκε το iPhone 12 – Όλες οι λεπτομέρειες

295 0


Παρουσιάστηκαν μόλις πριν από λίγα λεπτά τα φετινά iPhone, μέσα από μία ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Apple.

 

Ειδικότερα, η εταιρία παρουσίασε τα: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

 

Το iPhone 12 έρχεται με Super Retina XDR ( OLED ) οθόνη 6,1 ιντσών, 6πύρηνο A14 Bionic επεξεργαστή, 4πύρηνη GPU και διπλή κάμερα 12 MP (βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του 11 σε διάφορους τομείς). Η τιμή του βρίσκεται στα 799$.

 

Το iPhone 12 Mini αποτελεί την μικρότερη έκδοση του iPhone 12 και διαθέτει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 12, με μόνη διαφορά την μικρότερη οθόνη των 5,4 ιντσών. Η τιμή του είναι στα 699$.

 

Το iPhone 12 Pro είναι ο διάδοχος του αντίστοιχου iPhone 11 Pro και έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη από πέρυσι, πλέον στις 6,1 ίντσες, βελτιωμένη κάμερα σε σχέση με τον προκάτοχό του, ακόμα πιο ακριβά υλικά κατασκευής από το απλό 12, τον νέο αισθητήρα LiDAR, την Super Retina XDR OLED οθόνη, τον 6πύρηνο A14 Bionic και την 4πύρηνη GPU, παρομοίως με το απλό 12. Η τιμή του καταγράφεται στα 999$.

 

Το iPhone 12 Pro Max αποτελεί τη μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 12 Pro και διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 12 Pro, με μόνη διαφορά την μεγαλύτερη οθόνη των 6,7 ιντσών και κάποιες μικρές βελτιώσεις στην κάμερα. Η τιμή του αγγίζει τα 1099$.

 

Ο αποθηκευτικός χώρος των 12 Pro και 12 Pro Max έχει διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι, μένοντας στις ίδιες τιμές.

 

Και τα τέσσερα παραπάνω μοντέλα διαθέτουν 5G , όπως επίσης και την νέα αποκαλούμενη “Κεραμική Ασπίδα” , που παρέχει 4 φορές αυξημένη ανθεκτικότητα στο κρύσταλλο της οθόνης, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphones.

 

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η εταιρία αφαιρεί από τις συσκευασίες τους μετασχηματιστές ρεύματος και τα ακουστικά, που μέχρι τώρα έδινε δωρεάν, με την δικαιολογία ενός περισσότερο οικολογικού πνεύματος.

 

Τέλος, στο συγκεκριμένο event η Apple παρουσίασε επίσης το νέο HomePod Mini.

 

Δείτε παρακάτω τις εικόνες που εξασφάλισε το internal.gr από το event:

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)