Κυκλοφόρησε το iOS 16, με παράπονα για αρκετά προβλήματα

243 0


Στην «ώρα της» κυκλοφόρησε και φέτος η νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Apple, χωρίς να λείπουν, ωστόσο, για άλλη μία φορά τα απρόοπτα.

 

Το iOS 16 έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως χθες, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, όπως αναμενόταν, με τα πρώτα προβλήματα να εντοπίζονται άμεσα από τους “ανυπόμονους” που έσπευσαν να αναβαθμίσουν.

 

Κυριότερο φάνηκε να είναι το σφάλμα στο App Store, το οποίο δεν επέτρεπε στους χρήστες να αποδεχθούν τους όρους χρήσης της εφαρμογής, πράγμα που την καθιστούσε απροσπέλαστη, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η λήψη εφαρμογών ή η αναβάθμιση των υφιστάμενων.

Το συγκεκριμένο bug επηρέαζε όλες τις συσκευές, ωστόσο φαίνεται να διορθώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

 

Αρκετές αναφορές υπήρξαν, επίσης, για περιστατικά bootloop, όπου το iPhone μετά την ενημέρωση κολλούσε σε καθεστώς συνεχών επανεκκινήσεων.

 

Πολλοί αντιμετώπισαν δυσκολίες στη συνδεσιμότητα με το CarPlay, ενώ μία κάτοχος γνωστοποίησε και μία δυσλειτουργία σχετική με το πληκτρολόγιο.

 

Τέλος, δεν έλειψαν και τα παράπονα για μειωμένη διάρκεια μπαταρίας και αδικαιολόγητη υπερθέρμανση.

 

 

Η δική μας συμβουλή, θα ήταν να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη, προτού προχωρήσετε στη λήψη του update, ώστε να διορθωθούν οι αστοχίες που προέκυψαν.

Η Apple, μάλιστα, διέθεσε ταυτόχρονα με το iOS 16, και το iOS 15.7, για όσους θέλουν να παραμείνουν προς το παρόν στην αξιοπιστία του 15.

Άλλωστε, η νέα έκδοση – για άλλη μία φορά – δεν φέρνει σπουδαίες αλλαγές ή προσθήκες για να θέλετε να βιαστείτε…

 

 

Εικόνα ανάρτησης: MacRumors

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)