Κυκλοφόρησε το iOS 17, πολλά προβλήματα αναφέρουν οι χρήστες

162 0


Διαθέσιμη είναι εδώ και λίγες ώρες η τελική έκδοση του iOS 17, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει η Apple στο event που προηγήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, με πολυάριθμες αναφορές, ωστόσο, για εμφάνιση σωρείας προβλημάτων και σφαλμάτων μετά την ενημέρωση.

 

Ειδικότερα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά που βρέθηκε στον «αέρα» το νέο update, διάφοροι κάτοχοι iPhone που έσπευσαν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, κατέφυγαν στο Twitter για να καταγγείλουν δυσλειτουργίες και προβλήματα που προέκυψαν σε αυτή.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετές αναφορές για αδυναμία λήψης σήματος κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, “κρασαρίσματα” κρίσιμων εφαρμογών όπως αυτή των μηνυμάτων, ανεξήγητη απουσία σημαντικών εικονιδίων από την κορυφή της οθόνης, δυσλειτουργίες στην οθόνη κλειδώματος και το νέο Sleep Mode, ακόμη και σφάλματα κατά την εκκίνηση της συσκευής!

Παράλληλα, ούτε φέτος λείπουν τα παράπονα για μειωμένη απόδοση, μικρότερη διάρκεια μπαταρίας, και περιστατικά υπερθέρμανσης έπειτα από την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία καινούρια έκδοση iOS συνοδεύεται από «μπελάδες».

Υπό διαφορετικές συνθήκες, κάτι τέτοιο θα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο σε μία νέα κυκλοφορία λογισμικού, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την πλέον κορυφαία τεχνολογική εταιρεία του κόσμου, με έναν ολόκληρο χρόνο στη διάθεσή της για να την προετοιμάσει, αλλά και τρεις μήνες για να πραγματοποιήσει την απαραίτητη αποσφαλμάτωση μέσω της φάσης beta, με τη βοήθεια χιλιάδων εθελοντών δοκιμαστών ανά τον κόσμο.

Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη και το σημερινό κόστος ενός iPhone, δικαιολογημένα θα περίμενε κανείς ένα αψεγάδιαστο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα από την Apple.

 

εικόνα άρθρου: Mashable

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)