Νομικό «θρίλερ» με διασταυρούμενα πυρά ανάμεσα σε Έλον Μασκ και Twitter, η συνέχεια στα δικαστήρια

88 0


Μία μεγάλη δικαστική διαμάχη για γερά “νεύρα”, φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών ανάμεσα στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, Έλον Μασκ, και το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Twitter.

 

Μετά την επίσημη απομάκρυνση του επιχειρηματία από το πλάνο απόκτησης της πλατφόρμας, η εταιρεία επανέρχεται τονίζοντας πως η πολύκροτη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων «ισχύει κανονικά», και δεν μπορεί να ακυρωθεί.

 

Το Twitter, μέσω των δικηγόρων του, κατηγορεί τώρα τον Μασκ, ότι σκόπιμα καταπάτησε όρους της συμφωνίας, ενώ δηλώνουν κάθετα και κατηγορηματικά πως η απόπειρα τερματισμού της είναι ανυπόστατη.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής των Tesla και SpaceX, ανακοίνωσε ομοίως πως υπεύθυνο για το “ναυάγιο” είναι το κοινωνικό δίκτυο, αφού «απέτυχε ή αρνήθηκε» να παράσχει πληροφορίες σχετικά με τους πλαστούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα του, παραβιάζοντας, έτσι, τους όρους της συμφωνίας, προβαίνοντας, παράλληλα, και σε ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

 

Έπειτα από την γνωστοποίηση των προθέσεων του Twitter να διεκδικήσει νομική δικαίωση στο ζήτημα, ο Μασκ τρόλαρε την κατάσταση με ένα meme:

 

Σε αυτό, βλέπουμε στα δεξιά τον ίδιο να γελάει, ενώ στα αριστερά παρατίθενται οι εξελίξεις με έναν δικό του, καυστικό τρόπο, αναφέροντας:

Έλεγαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω το Twitter.

Μετά δεν μου παρείχαν πληροφορίες για τους ψεύτικους λογαριασμούς.

Τώρα θέλουν να με αναγκάσουν να αγοράσω το Twitter στο δικαστήριο

Τώρα πρέπει να δώσουν λεπτομέρειες για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο δικαστήριο.

 

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)