Ο απίστευτος λόγος που «κρασάρει» το Outlook σε χιλιάδες χρήστες τις τελευταίες ημέρες

123 0


Μία μεγάλη μερίδα χρηστών του δημοφιλούς Outlook, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό με τη λειτουργία της εφαρμογής, αφού αυτή τείνει να «κρασάρει» τακτικά, δημιουργώντας αναστάτωση σε όσους προσπαθούν απλώς να τσεκάρουν το email τους.

 

Κάποιος θα πίστευε ότι μία τόσο ανεπτυγμένη, διάσημη και επαγγελματική πλατφόρμα, όπως το Outlook της πασίγνωστης σουίτας Office, θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να εμφανίσει μία σοβαρή δυσλειτουργία, όπως αυτή, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

 

Η αιτία του κακού είναι αρκετά… ντροπιαστική για την Microsoft και το προϊόν της, αφού όλα τα παγώματα και τα κρασαρίσματα που βιώνουν οι χρήστες, οφείλονται σε… απλές αποδείξεις της Uber.

 

Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που έλαβε το Outlook, όσοι προσπαθούσαν να ανοίξουν, να απαντήσουν ή να προωθήσουν τα αυτοματοποιημένα email της Uber, προκαλούσαν… την καταστροφή.

Γιατί, όμως;

Τα συγκεκριμένα μηνύματα της Uber χρησιμοποιούν «περίπλοκους πίνακες», που όπως φαίνεται, το Outlook δεν είναι ικανό να επεξεργαστεί και να προβάλει.

 

Η Microsoft έχει αναγνωρίσει το ζήτημα, και δεσμεύτηκε να το επιδιορθώσει με νέο update, στις 9 Αυγούστου.

Σημειώνεται πως το θέμα αφορά και επηρεάζει μόνο την συνδρομητική έκδοση του Outlook (365).

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)