Ορίστηκε για τις 7 Ιουνίου το Apple WWDC21, έρχονται τα iOS 15 και macOS 12

205 0


Πριν από ελάχιστη ώρα, η Apple επισημοποίησε την ημερομηνία του φετινού της WWDC event, στέλνοντας την αντίστοιχη πρόσκληση παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους προγραμματιστές της.

 

Το WWDC21 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, εξαιτίας της πανδημίας, την 7η Ιουνίου του 2021, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, και θα μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας μέσω της ιστοσελίδας της Apple.

 

Οι εκδηλώσεις WWDC λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις της Apple, σχεδόν πάντα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και αφορούν ανακοινώσεις και παρουσιάσεις που σχετίζονται με το λογισμικό της εταιρίας. Την σημαντικότερη αποκάλυψη στην συγκεκριμένη ετήσια διοργάνωση, αποτελεί τόσο η παρουσίαση της νέας έκδοσης του iOS, του λειτουργικού συστήματος των συσκευών iPhone, iPad και iPod, όσο και αυτή της νέας έκδοσης του macOS, του λειτουργικού συστήματος των συσκευών iMac, Macbook και Mac Mini.

Φέτος, αναμένουμε να μάθουμε και να δούμε τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες που θα διαθέτουν τα iOS 15 και macOS 12, που πρόκειται να αποκαλυφθούν εκείνη την ημέρα.

Τέλος, περιμένουμε να ανακοινωθεί και το watchOS 8, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που “τρέχουν” τα έξυπνα ρολόγια της εταιρίας.

 

Για να δείτε ποιες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση για το iOS 15, πατήστε εδώ.

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)