«Ποιο Smartphone να πάρω με 200€;» [Μάιος 2023]

Δημοσιεύτηκε στις: στις 14:02
136 0


Σε μία εποχή ανεξέλεγκτου πληθωρισμού και δυσβάσταχτης ακρίβειας, το internal.gr επιτελεί για εσάς το δύσκολο έργο της έρευνας αγοράς του νέου σας smartphone, προκειμένου να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και να αποφύγετε διάφορες παγίδες και τεχνάσματα ηλεκτρονικών εμπόρων.

Στην έρευνα αγοράς αυτού του μήνα από το internal.gr , θα προσπαθήσουμε να βρούμε και να σας παρουσιάσουμε την καλύτερη πρόταση της κατηγορίας κατά την παρούσα χρονική στιγμή, με τιμή που να μην ξεπερνά τα 200€.

 

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο, λοιπόν, όλων των διαθέσιμων επιλογών στην αγορά, και με τα τιμολογιακά δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται κατά την ημέρα σύνταξης του παρόντος άρθρου, καταλήγουμε στο Motorola Moto G32 (6/128).

 

 

Πρόκειται για μία αξιοπρεπή και ποιοτική συσκευή, με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά αναλογικά με το κόστος της.

Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή (4 x 2,4 GHz + 4 x 1,9 GHz), 6 GB μνήμης RAM, μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών τύπου IPS και γρήγορης ανανέωσης ρυθμού 90 Hz, τριπλή πίσω κάμερα 50 + 8 + 2 MP, μπροστινή κάμερα 16 MP για ιδιαίτερα καθαρές selfie, μπαταρία 5000 mAh, και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, με υποστήριξη για περαιτέρω επέκταση μέσω κάρτας microSD.

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο «τρέχει» λειτουργικό σύστημα Android 12, και είναι προγραμματισμένο να αναβαθμιστεί σύντομα στην επόμενη έκδοση, το Android 13.

Τονίζεται ότι δεν φέρει συνδεσιμότητα με 5G δίκτυα.

 

Διακρίνεται για τον όμορφο και ταυτόχρονα σοβαρό σχεδιασμό του, ενώ παρέχεται και σε τρία εντυπωσιακά χρώματα (Μαύρο, Χρυσό, Κόκκινο).

Πρόκειται για μία σαφώς επώνυμη επιλογή, με την Motorola να έχει εδραιώσει εδώ και δεκαετίες την επιτυχία της στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων, αποτελώντας μία από τις πιο ιστορικές μάρκες του χώρου, παρά την πτωτική πορεία των πωλήσεων και την περιορισμένη παρουσία της τα τελευταία χρόνια.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 180 – 200€ σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη περίοδο βρίσκεται και σε προσφορά στα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής της χώρας, στα 199€.

 

Πριν προχωρήσετε σε αγορά, πάντα να επαληθεύετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, με αυτά που αναγράφονται στη σελίδα του καταστήματος από όπου σκοπεύετε να το παραγγείλετε, προκειμένου να επιβεβαιώσετε πως πρόκειται για το ίδιο μοντέλο.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο internal.gr και για τις επόμενες έρευνες αγοράς που θα ακολουθήσουν!

Σημείωση: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη ικανοποίησης των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών από τα αναφερθέντα προϊόντα, όπως επίσης και για τυχόν ασυνέπειες καταστημάτων και κατασκευαστών σχετικά με αυτά. Το internal.gr δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα ή πλατφόρμα συγκρίσεων, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που διατίθενται από αυτά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)