Πώς να αλλάξετε την εμφάνιση του Mozilla Firefox

488 0


Αφού σας περιγράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση τη μέθοδο για να αλλάξετε την εμφάνιση του Google Chrome, ήρθε η ώρα του Mozilla Firefox, αφού και σε αυτόν τον browser είναι δυνατή η αλλαγή της εμφάνισης του περιβάλλοντος.

 

Η αλλαγή της εμφάνισης ουσιαστικά αλλάζει τα χρώματα του περιηγητή, προκειμένου να δώσει έναν ενδιαφέρων τόνο και μία «αλλαγή παραστάσεων» στην καθημερινή ρουτίνα της χρήσης του διαδικτύου.

 

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι χρησιμοποιώντας τον Firefox να πατήσετε ΕΔΩ. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί, θα μπορέσετε να βρείτε εκατοντάδες διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων από την επίσημη πηγή της Mozilla, και να διαλέξετε αυτόν που σας αρέσει. Αφού βρείτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει καλύτερα, πατήστε επάνω της. Στην επόμενη σελίδα που θα εμφανιστεί, πατήστε στο μπλε κουμπί που αναγράφει «+ Install Theme» ή «+ Εγκατάσταση Θέματος» (ανάλογα με την γλώσσα συστήματος που χρησιμοποιείτε). Έπειτα, θα σας εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο στο πάνω μέρος της σελίδας, στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε «Προσθήκη». Μόλις κάνετε και αυτό το βήμα, η εμφάνιση που επιλέξατε θα εφαρμοστεί άμεσα!

 

Εάν αργότερα θελήσετε να επιλέξετε κάποια άλλη εμφάνιση, απλά βρείτε αυτή που σας αρέσει και ακολουθήστε ξανά την παραπάνω διαδικασία.

Σημείωση: Ο παραπάνω οδηγός ισχύει κατά την ημερομηνία σύνταξης του παρόντος άρθρου. Ενδέχεται, για ποικίλους λόγους, να μην είναι πλέον έγκυρος. Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτή την περίπτωση.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)