Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitter

172 0


Αν έχετε σιχαθεί τον βόθρο της ανώνυμης τοξικότητας που οργιάζει στο Twitter, και θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτόν, ακολουθήστε τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό που θα σας δείξει βήμα – βήμα πώς να απενεργοποιήσετε, και εν τέλη να διαγράψετε το προφίλ σας.

 

Σημειώστε πως το Twitter δεν παρέχει επιλογές προσωρινής και οριστικής απενεργοποίησης, όπως για παράδειγμα το Facebook και το Instagram.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter, αυτός θα τεθεί σε αναστολή για 30 ημέρες, και έπειτα θα διαγραφεί, εφόσον δεν συνδεθείτε στο μεσοδιάστημα.

 

Για να υποβάλλετε τον λογαριασμό σας σε καθεστώς διαγραφής:

 

Μέσω υπολογιστή:

  1. Πατήστε στο κουμπί «Περισσότερα» με τις τρεις τελείες, από την αριστερή στήλη, έπειτα επιλέξτε «Ρυθμίσεις και υποστήριξη», και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν παρακάτω, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις και απόρρητο».
  2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα «Ο λογαριασμός σας», και στα δεξιά επιλέξτε «Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας».
  3. Τέλος, στην επόμενη σελίδα πατήστε το κόκκινο κουμπί που γράφει «Απενεργοποίηση».

 

Μέσω εφαρμογής:

  1. Πατήστε στην εικόνα προφίλ σας, επάνω αριστερά, έπειτα μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις και υποστήριξη», και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν παρακάτω, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις και απόρρητο».
  2. Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί «Ο λογαριασμός σας», και μετά επιλέξτε «Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας».
  3. Τέλος, στην επόμενη σελίδα πατήστε το κόκκινο κουμπί που γράφει «Απενεργοποίηση».

 

 

Εικόνα ανάρτησης: CNN

Σημείωση: Ο παραπάνω οδηγός ισχύει κατά την ημερομηνία σύνταξης του παρόντος άρθρου. Ενδέχεται, για ποικίλους λόγους, να μην είναι πλέον έγκυρος. Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτή την περίπτωση.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)