Πότε θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 12;

321 0


Το ανατρεπτικό 2020 φαίνεται πως επιφύλασσε άλλη μία “έκπληξη”. Το καθιερωμένο event που πραγματοποιεί η Apple κάθε χρόνο την ίδια εβδομάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου, και στο οποίο παρουσιάζει πάντα το καινούριο μοντέλο iPhone, φέτος είχε μία διαφορά. Παρόλο που η εκδήλωση έλαβε χώρα κανονικά στις 15 Σεπτεμβρίου, το νέο iPhone… δεν ανακοινώθηκε. Αντ’ αυτού, η εταιρία παρουσίασε πολλές νέες συσκευές, όπως τα ανανεωμένα iPad και iPad Air, το αναβαθμισμένο Apple Watch Series 6, αλλά και το ολοκαίνουριο Apple Watch SE.

 

Οι περισσότερες φήμες λένε ότι αυτό έγινε λόγω των φετινών συνθηκών, καθώς ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σημαντικά την διαδικασία παραγωγής των εργοστασίων. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παραδοξότητα οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην κατασκευή ορισμένων εξαρτημάτων.

 

Αφού λοιπόν δεν παρουσιάστηκε την αναμενόμενη ημερομηνία το νέο iPhone 12, πότε θα γίνει αυτό;

 

Πληροφορίες λένε ότι η “καθυστέρηση” της ανακοίνωσης θα διαρκέσει περίπου 2 – 3 εβδομάδες, με την εταιρία να κάνει τελικώς τα σχετικά αποκαλυπτήρια στα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές του Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, θα μετακινηθούν και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των μοντέλων αυτών, με το πρώτο κύμα να εκτιμάται ότι θα καταφτάσει στα μέσα ή τέλη Οκτωβρίου.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Pocketnow

Σημείωση: Απαγορεύεται από το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας η καθ' οποιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση / ιδιοποίηση του παρόντος άρθρου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)