Απόλυτη επιβεβαίωση της εκτίμησης τιμών του internal.gr για PS5 και XBOX Series X

287 0


Πανηγυρικά δικαιώθηκε η ανάλυση και εκτίμηση τιμών που συνέταξε και δημοσίευσε το internal.gr στις 28 Ιουλίου σχετικά με τις πιθανές τιμές κυκλοφορίας των δύο νέων κονσολών της Sony και Microsoft.

 

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της τιμής του XBOX Series X πριν λίγες μέρες, που επισήμως βρίσκεται στα 499$, σειρά πήρε το Playstation 5, του οποίου η επίσημη τιμή ανακοινώθηκε χθες και βρίσκεται και αυτό στα 499$ ή 499€.

 

 

Η ακριβής ανάλυση του internal.gr , μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ένα αισιόδοξο και αρκετά πιθανό σενάριο, θα ήταν να δούμε το PS5 να κυκλοφορεί στα 499$, και αντίστοιχα 499€ στην Ελλάδα. Το Xbox Series X, παρά το γεγονός ότι υπερέχει σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι του PS5, λέγεται ότι θα θελήσει να το «χτυπήσει» στην τιμή, και άρα το περιμένουμε είτε στην ίδια τιμή (499$ / 499€), είτε ακόμα και λίγο χαμηλότερα, στα 479$ ή και στα 449$, ώστε να το κάνει περισσότερο ελκυστικό στην μερίδα των gamers που έχουν απογοητευτεί από τους exclusive τίτλους που διαθέτει.

 

Όπως είναι προφανές, η πλήρως στοχευμένη αντίληψη όλων των σημαντικών και δευτερευόντων παραγόντων, όπως και η εξέταση της προϊστορίας όλων των προηγούμενων εκδόσεων της κάθε κονσόλας, είχαν ως αποτέλεσμα την τελικώς ολόσωστη πρόβλεψη της φετινής τιμολογιακής πολιτικής των δύο εταιριών από το internal.gr .

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Yahoo! News

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)