Τι συμβαίνει με την CloudFlare; Ξανά εκτός λειτουργίας για ώρες, τεράστια προβλήματα σε πολλές εφαρμογές

97 0


Η CloudFlare αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία προστασίας και αξιοπιστίας διαδικτυακού περιεχομένου στον κόσμο, και, αρκετά ειρωνικά, αντιμετωπίζει για άλλη μία φορά σοβαρά προβλήματα στο αντικείμενό της.

 

Αμέτρητες πασίγνωστες πολυεθνικές, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις, εμπιστεύονται την CloudFlare για την εύρυθμη λειτουργία και την απρόσκοπτη απόδοση των ιστοσελίδων τους.

Η CloudFlare, από τη μεριά της, υπόσχεται στους πελάτες της εξάλειψη των ανεπιθύμητων διακοπών, και ισχυρή ανθεκτικότητα απέναντι σε επιθέσεις DDoS, χρησιμοποιώντας δικούς της DNS servers για την παράδοση του εκάστοτε περιεχομένου.

 

Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται ένας μεγάλος αριθμός πελατών της, όταν η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα διαθεσιμότητας.

 

Πριν λίγες ώρες, το CloudFlare για πολλοστή φορά «έπεσε», συμπαρασέρνοντας στην ίδια μοίρα πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες που το χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα, για περίπου 2 ώρες, εφαρμογές και ιστοσελίδες όπως το Discord, η bet365, το Shopify, το Grindr, το NordVPN, η JustEat, και πολλές ακόμη, έπεσαν θύματα αυτής της εξέλιξης.

 

Η ίδια η εταιρία αναγνώρισε την κατάσταση, και ενημέρωνε σταδιακά το κοινό της στο Twitter σχετικά με την πορεία της αποκατάστασης.

 

 

Πλέον, το σύνολο των ζητημάτων δείχνει να έχει επιλυθεί.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: PCMag

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)