Το automod GR είναι εδώ για να αλλάξει τον τρόπο που ασχολείσαι με το αυτοκίνητό σου

247 0


Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε, η 12η Σεπτεμβρίου έφτασε και το automod GR ανεβαίνει σήμερα στον “αέρα”, για να αλλάξει τον τρόπο που ασχολείσαι με το αυτοκίνητό σου!

 

Η πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, online πλατφόρμα διαχείρισης AutoMod, μετά τη σημαντική επιτυχία που γνώρισε στην παγκόσμια διανομή της, ήρθε τώρα και διαδικτυακά, εξελιγμένη σε κάθε τομέα, προσβάσιμη από κάθε συσκευή, και φυσικά δωρεάν.

 

Για να δούμε, λοιπόν, τις δυνατότητες που φέρνει:

  • Το Αυτοκίνητό Μου: Μία σύνοψη των οχημάτων σας, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον, σε ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον.
  • Ιστορικό Service: Όλο το βιβλίο Service του αυτοκινήτου σας, βρίσκεται πλέον στο automod GR, για να έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα επισκευών, αλλαγών, ή προσθηκών, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε.
  • Υπενθυμίσεις: Η καθημερινότητα ενός κατόχου αυτοκινήτου πολλές φορές τείνει να βασίζεται σε υποχρεώσεις και προθεσμίες που καμιά φορά μπορεί να παραλειφθούν. Το automod GR φροντίζει αυτό να μη συμβεί.
  • Υπολογισμοί: Αφήστε κάτω χαρτί και μολύβι και κάντε μέσω του automod GR, εύκολα και γρήγορα, όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς σχετικά με τα καύσιμα και τα χρήματα που θα χρειαστείτε σε ένα ταξίδι ή στην καθημερινότητά σας.
  • Νέα: Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή, σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της αυτοκίνησης.
  • Χάρτες Κίνησης: Παρακολουθήστε την κίνηση στους δρόμους της χώρας σε πραγματικό χρόνο.
  • Τιμές Καυσίμων: Επειδή δεν είναι πρακτικό να πηγαίνουμε από πρατήριο σε πρατήριο για να μαθαίνουμε την τιμή του καυσίμου που μας ενδιαφέρει, κάνουμε την έρευνα αγοράς μας μέσω του automod GR.
  • Φωτογραφίες: Ανεβάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το αυτοκίνητό σας, ώστε να τις έχετε πάντα διαθέσιμες όπου και να βρεθείτε.

 

Είναι προφανές ότι το automod GR μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην απλοποίηση και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, κάνοντας τη λίγο πιο… εύκολη!

 

Το automod GR θα αναβαθμίζεται σε τακτική βάση, φέρνοντας συνεχώς καινούριες λειτουργίες και δυνατότητες!

 

Επισκεφθείτε το σήμερα, και κάντε την εγγραφή σας, πατώντας εδώ!

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)