Το automod GR ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δοκιμαστική του φάση, και είναι πλέον καλύτερο από ποτέ!

98 0


Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν το automod GR ανέβηκε για πρώτη φορά στον διαδικτυακό «αέρα», και άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα της διαχείρισης αυτοκινήτων, αποτελώντας μία επαναστατική ελληνική online πλατφόρμα ηλεκτρονικής οργάνωσης και ενασχόλησης με το προσωπικό μας όχημα.

 

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα, που διατίθεται δωρεάν και ελεύθερα στο ευρύ κοινό, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξει την απαράμιλλη χρησιμότητα και αναγκαιότητά της, αφού από τις πρώτες κιόλας ημέρες εκατοντάδες χρήστες πραγματοποίησαν την εγγραφή τους, και τη χρησιμοποιούν έκτοτε καθημερινά.

 

Σήμερα, έπειτα από αλλεπάλληλες προσθήκες, βελτιώσεις, δοκιμές και διορθώσεις, το automod GR ολοκληρώνει τον δοκιμαστικό «κύκλο» του, και διατίθεται ολοκληρωμένο, στην πρώτη του σταθερή έκδοση!

 

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως η πλατφόρμα ήταν εξαρχής προγραμματιστικά άρτια, καθώς δεν εμφανίστηκαν ποτέ πρωτεύοντα ή κρίσιμα σφάλματα, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία της, ενώ στη συνολική της αξιοπιστία συνέβαλλαν και οι κορυφαίοι και υπερσύγχρονοι διακομιστές που χρησιμοποιεί.

 

Η φάση BETA διήρκησε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, ώστε η εφαρμογή να τελειοποιηθεί και να παραδοθεί ολοκληρωμένη στον κόσμο, όπως και έγινε.

Το automod GR, φυσικά, δεν παύει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, με νέα χαρακτηριστικά να καταφτάνουν διαρκώς, μέσω ενημερώσεων, για να αναβαθμίσουν περαιτέρω την ήδη άψογη και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που προσφέρει.

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το ισχυρό «πακέτο» δυνατοτήτων του automod GR:

  • Το Αυτοκίνητό Μου: Μία σύνοψη των οχημάτων σας, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον, σε ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον.
  • Ιστορικό Service: Όλο το βιβλίο Service του αυτοκινήτου σας, βρίσκεται πλέον στο automod GR, για να έχετε άμεση πρόσβαση και ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα επισκευών, αλλαγών, ή προσθηκών, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε.
  • Υπενθυμίσεις: Η καθημερινότητα ενός κατόχου αυτοκινήτου πολλές φορές τείνει να βασίζεται σε υποχρεώσεις και προθεσμίες που καμιά φορά μπορεί να παραλειφθούν. Το automod GR φροντίζει αυτό να μη συμβεί.
  • Υπολογισμοί: Αφήστε κάτω χαρτί και μολύβι και κάντε μέσω του automod GR, εύκολα και γρήγορα, όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς σχετικά με τα καύσιμα και τα χρήματα που θα χρειαστείτε σε ένα ταξίδι ή στην καθημερινότητά σας.
  • Νέα: Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή, σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της αυτοκίνησης.
  • Χάρτες Κίνησης: Παρακολουθήστε την κίνηση στους δρόμους της χώρας σε πραγματικό χρόνο.
  • Τιμές Καυσίμων: Επειδή δεν είναι πρακτικό να πηγαίνουμε από πρατήριο σε πρατήριο για να μαθαίνουμε την τιμή του καυσίμου που μας ενδιαφέρει, κάνουμε την έρευνα αγοράς μας μέσω του automod GR.
  • Φωτογραφίες: Ανεβάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το αυτοκίνητό σας, ώστε να τις έχετε πάντα διαθέσιμες όπου και να βρεθείτε.

 

Οι παραπάνω υπηρεσίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απλοποιούν σημαντικά τις έγνοιες που έχει στο κεφάλι του συνεχώς ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, και αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί εμπιστεύονται το automod GR!

 

Γνωρίστε και εξερευνήστε όλες τις παροχές του, εύκολα και άμεσα, πατώντας εδώ!

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)