Ακριβαίνει το Netflix, ανακοινώθηκαν νέες αυξήσεις στις τιμές όλων των πακέτων

178 0


Δεν σταματούν την ανοδική πορεία οι τιμές του Netflix σε όλο τον κόσμο, κάτι που ενδεχομένως να ήταν και αναμενόμενο, αν κρίνουμε από τον ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης της πλατφόρμας.

 

Η εταιρία έχει πράγματι γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, σκαρφαλώνοντας στην απόλυτη κορυφή της κατηγορίας της, αφού η εφαρμογή της αποτελεί την δημοφιλέστερη – με διαφορά – υπηρεσία μεταδόσεων τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου στο ίντερνετ.

 

Η μεγάλη αυτή “έκρηξη”, έχει οδηγήσει το Netflix σε νέα «ανοίγματα», αφού συνεχώς παρουσιάζει καινούριες, δικές του παραγωγές, ενώ ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται και οι υλικοτεχνικές ανάγκες υποδομών και συντήρησης μίας πλατφόρμας με τόσους χρήστες παγκοσμίως.

Όπως γίνεται ευνόητο, τα προαναφερθέντα απαιτούν τεράστια ποσά χρημάτων, με την εταιρία να αναγκάζεται να προχωρήσει για άλλη μία φορά σε αναδιαμόρφωση των τιμών στις συνδρομές που προσφέρει.

 

Έτσι, ξεκινώντας από την Αμερική, το Αρχικό πακέτο θα κοστίζει πλέον 10$/μήνα (από 9$), το Τυπικό πακέτο θα κοστίζει 15.5$/μήνα (από 14$), ενώ το Πλήρες πακέτο θα αγγίζει πια τα 20$/μήνα (από 18$).

 

Οι παραπάνω αλλαγές τίθενται σε ισχύ άμεσα για τους νέους συνδρομητές, ενώ για τους υφιστάμενους χρήστες οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά, αφού πρώτα ενημερωθούν μέσω email εγκαίρως.

 

Σχετικά με το θέμα, ένας εκπρόσωπος τύπου του Netflix δήλωσε:

Ενημερώνουμε τις τιμές μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μία ευρεία ποικιλία ποιοτικών ψυχαγωγικών επιλογών.

Όπως πάντα, προσφέρουμε μία σειρά από πακέτα, ώστε τα μέλη μας να διαλέξουν μία τιμή που ταιριάζει στην «τσέπη» τους.

 

Τελευταία φορά που η πλατφόρμα αύξησε τις τιμές της, πριν από αυτή, ήταν τον Νοέμβριο του 2020.

 

Η νέα αυτή τιμολογιακή πολιτική αφορά προς το παρόν μόνο την Αμερική και τον Καναδά, ωστόσο είναι λογικό και επόμενο στο σύντομο μέλλον να επηρεάσει και τον υπόλοιπο κόσμο, και συνεπώς και τη χώρα μας.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Reuters

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)