Δείτε LIVE την μεγάλη παρουσίαση της Apple στο WWDC22 (iOS 16 / iPadOS 16 / νέο macOS / καινούρια μοντέλα)

175 0


Έφτασε η μεγάλη μέρα έναρξης του ετήσιου καθιερωμένου συνεδρίου της Apple, του WWDC22.

 

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο που απευθύνεται σε προγραμματιστές και όχι μόνο, στο οποίο αποκαλύπτονται κάθε χρόνο νέες τεχνολογίες της εταιρίας.

Κατά την πρώτη του ημέρα, είθισται να πραγματοποιείται η δημοφιλής παρουσίαση των νέων εκδόσεων λογισμικού, αλλά και κάποιων καινούριων συσκευών.

 

Φέτος, η εκδήλωση λαμβάνει χώρα την περίοδο 6 – 10 Ιουνίου, και σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος αναμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα iOS 16 και iPadOS 16, όπως επίσης και τα χαρακτηριστικά της καινούριας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος macOS για υπολογιστές.

Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο ότι θα δούμε και κάποια νέα μοντέλα συσκευών, ενδεχομένως της σειράς Macbook και iPad, ενώ είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθεί και η επόμενη γενιά των επαναστατικών επεξεργαστών «M» της Apple, με φήμες να θέλουν τον M2 να εκπλήσσει εκ νέου το κοινό.

Τέλος, δεν αποκλείεται το “μενού” να περιλαμβάνει και κάποιο ανανεωμένο αξεσουάρ ή περιφερειακό.

 

Συντονιστείτε σε αυτή τη σελίδα, σήμερα 6 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη θεαματική παρουσίαση όλων αυτών, μέσω της διαδικτυακής απευθείας μετάδοσης από τα κεντρικά της Apple.

 

LIVE :

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)