Δείτε LIVE την μεγάλη παρουσίαση της Apple στο WWDC24 (iOS 18 / iPadOS 18 / νέο macOS / τεχνητή νοημοσύνη)

16 0


Λίγες ώρες μας χωρίζουν για την έναρξη του φετινού συνεδρίου WWDC της Apple.

 

Πρόκειται για μία ετήσια, καθιερωμένη εκδήλωση που απευθύνεται σε προγραμματιστές και όχι μόνο, στην οποία αποκαλύπτονται κάθε χρόνο, νέες τεχνολογίες της εταιρείας.

Κατά την πρώτη της ημέρα, είθισται να πραγματοποιείται η δημοφιλής παρουσίαση των νέων εκδόσεων λογισμικού, και ενίοτε κάποιων καινούριων συσκευών.

 

Φέτος, το event λαμβάνει χώρα την περίοδο 10 – 14 Ιουνίου, και σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος αναμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα iOS 18 και iPadOS 18, το watchOS 11, όπως επίσης και τα χαρακτηριστικά της καινούριας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος macOS για υπολογιστές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και πληροφορίες, την τιμητική της θα έχει – τι άλλο – η τεχνητή νοημοσύνη, με μία πλειάδα χρήσιμων και καινοτόμων AI δυνατοτήτων και εφαρμογών να προστίθενται στα παραπάνω οικοσυστήματα, όπως αυτόματη απομαγνητοφώνηση των ηχογραφήσεων, εξατομικευμένα emoji που θα δημιουργούνται μέσω εντολών από τον χρήστη, αλλά και σημαντικές βελτιώσεις στη ψηφιακή βοηθό Siri.

 

Επιπλέον, λέγεται πως η Apple σήμερα θα ανακοινώσει συμφωνία συνεργασίας με την OpenAI, την εταιρεία που ανέπτυξε το ChatGPT, προκειμένου να το ενσωματώσει στο iOS.

 

Σε δεύτερο χρόνο, περιμένουμε να δούμε διάφορες αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον τόσο του iOS, όσο και του macOS, και συγκεκριμένα στο Control Center, τις Ρυθμίσεις, και τη Συλλογή.

 

Τέλος, πιθανότατα θα παρουσιαστεί και η επόμενη έκδοση του visionOS, που αποτελεί το λειτουργικό σύστημα του Apple Vision Pro, της πρωτοποριακής μάσκας επαυξημένης πραγματικότητας που λάνσαρε η εταιρεία πριν από έναν χρόνο.

 

Συντονιστείτε σε αυτή τη σελίδα, σήμερα 10 Ιουνίου στις 20:00, για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη θεαματική παρουσίαση όλων των παραπάνω, μέσω της διαδικτυακής απευθείας αναμετάδοσης από τα κεντρικά της Apple.

 

LIVE :

 

Μετά την ολοκλήρωση της ζωντανής μετάδοσης, η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη για μαγνητοσκοπημένη προβολή.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)