Έρχεται τον Οκτώβριο ο νέος M3, μαζί με καινούριους Mac (;)

108 0


Την έντονη φημολογία πως η επόμενη έκδοση των πανίσχυρων επεξεργαστών της Apple βρίσκεται καθ’ οδόν, εκφράζουν όλο και περισσότεροι αναλυτές, προβλέποντας πως οι ολοκαίνουριοι M3 θα αποκαλυφθούν τον Οκτώβριο, και θα εξοπλίζουν αρχικά τα νέα μοντέλα των iMac και MacBook Air, που θα ανακοινωθούν παράλληλα, ενώ αργότερα θα ενσωματωθούν και στα MacBook Pro, αλλά και σε επιλεγμένα iPad.

 

Οι εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για αλλαγή σχεδιασμού των υπολογιστών, παρά μόνο για εσωτερική ανανέωση των συστημάτων με αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, με το κυριότερο αυτών, φυσικά, να αποτελεί ο βελτιωμένος επεξεργαστής.

Άλλωστε, η Apple άλλαξε ριζικά την εμφάνιση τόσο των iMac, όσο και των MacBook μετά από πολλά χρόνια το 2021, και οι πιθανότητες να επαναλάβει κάτι τέτοιο τόσο σύντομα είναι ελάχιστες.

 

Οι νέοι M3 αναμένεται να βασίζονται σε αρχιτεκτονική 3 nm, ενώ και αυτοί, όπως και τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα, θα εμπλουτιστούν στη συνέχεια με εκδόσεις Pro και Max, κάτι που τοποθετείται χρονικά στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

 

εικόνα άρθρου: DL Cade

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)