Έρευνα αγοράς Smartphone έως 100€ [Δεκέμβριος 2021]

190 0


Το internal.gr εγκαινιάζει την ανανεωμένη στήλη προτάσεών του, που πλέον θα αποτελείται από τακτικούς οδηγούς αγοράς διαφόρων τύπων τεχνολογικών συσκευών, κατηγοριοποιημένους σε χρηματικά επίπεδα. Οι προτάσεις μας θα βασίζονται στα εκάστοτε τιμολογιακά δεδομένα κατά την ημέρα σύνταξης του άρθρου, όπως αυτά εξάγονται από δημοφιλείς ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων, χωρίς να αναφέρουμε ονομαστικά καταστήματα και ιστοσελίδες, για ευνόητους λόγους.

 

Ξεκινώντας από τη χαμηλότερη χρηματική ζώνη, τα 100€, σήμερα θα σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή έξυπνου κινητού τηλεφώνου που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, με μέγιστη τιμή την προαναφερθείσα.

 

Η αλήθεια είναι πως τα 100€ αποτελούν ένα σημαντικά χαμηλό budget για την αγορά ενός smartphone, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι που απλά «θα κάνει τη δουλειά του» .

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι περιορισμένες, με τις περισσότερες από αυτές να είναι κακές και αποθαρρυντικές, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Σε αυτή τη μικρή ποικιλία μοντέλων, θα προτείναμε το Realme C11, μοντέλο του 2021, με αρκετά αξιόλογα χαρακτηριστικά για αυτή την κατηγορία, όπως οκταπύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών, ικανοποιητική μπαταρία στα 5000 mAh, μνήμη RAM στα 2 GB, και κάμερες 8 MP και 5 MP πίσω και μπροστά αντίστοιχα, για αξιοπρεπείς φωτογραφίες και σέλφι.

Διακρίνεται επίσης για τον όμορφο σχεδιασμό του, ενώ προσφέρεται και σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε.

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες επώνυμες επιλογές στη ζώνη των <100€, κάτι που θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ως προς το ζήτημα της ποιότητας και της εγγύησης.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 90 – 95 € σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ παρέχεται και από μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

 

Εάν το budget σας μπορεί να αυξηθεί κατά 10 – 15 € ακόμη, αξίζει να κοιτάξετε το αμέσως επόμενο μοντέλο της σειράς, το Realme C21, με αναβαθμισμένη μνήμη RAM στα 3 GB για περισσότερες δυνατότητες και λιγότερα κολλήματα, και τριπλή πίσω κάμερα 13 + 2 + 2 MP για καλύτερες φωτογραφίες.

Διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με το προηγούμενο μοντέλο, στα ίδια χρώματα.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 105 – 110 € σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ παρέχεται και αυτό από εξίσου μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

 

Και τα δύο παραπάνω smartphones «τρέχουν» λειτουργικό σύστημα Android.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο internal.gr και για τις επόμενες έρευνες αγοράς που θα ακολουθήσουν!

 

!UPDATE : Εάν έχετε μεγαλύτερο οικονομικό περιθώριο, διαβάστε την έρευνα αγοράς smartphone έως 200€ για τον αντίστοιχο μήνα.

Σημείωση: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη ικανοποίησης των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών από τα αναφερθέντα προϊόντα, όπως επίσης και για τυχόν ασυνέπειες καταστημάτων και κατασκευαστών σχετικά με αυτά. Το internal.gr δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα ή πλατφόρμα συγκρίσεων, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που διατίθενται από αυτά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)