Έρευνα αγοράς Smartphone έως 200€ [Δεκέμβριος 2021]

149 0


Στον σημερινό οδηγό αγοράς του internal.gr , θα σας παρουσιάσουμε την κινητή συσκευή που προτείνουμε για αυτόν τον μήνα, με ανώτατο χρηματικό όριο τα 200€.

Εάν το οικονομικό σας περιθώριο είναι στενότερο, μπορείτε να μεταβείτε στην έρευνα αγοράς smartphone έως 100€ για τον αντίστοιχο μήνα.

 

Το συγκεκριμένο χρηματικό επίπεδο αποτελεί και το πιο σύνηθες στην αγορά των smartphones, και όχι άδικα, αφού σε αυτά τα λεφτά μπορεί κανείς να βρει πολύ αξιόλογες επιλογές, που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από άλλες με το διπλάσιο κόστος.

 

Τα διαθέσιμα μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία είναι πολλά, με αρκετά από αυτά όμως να μην θεωρούνται ικανοποιητικά ως προς τη σχέση αξίας – τιμής, ενώ πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε φαινόμενα αισχροκέρδειας, όπου κάποια καταστήματα εκμεταλλεύονται την γνωστική ένδεια του καταναλωτή σε θέματα τεχνολογικής φύσεως, και πωλούν παλιές και αδύναμες συσκευές σε αδικαιολόγητα υψηλές τιμές.

 

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο όλων των διαθέσιμων επιλογών, και με τα τιμολογιακά δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται κατά την ημέρα σύνταξης του άρθρου, η πιο συμφέρουσα είναι αδιαμφησβήτητα αυτή του Xiaomi Redmi Note 10.

Πρόκειται για ένα φετινό μοντέλο, το νεότερο της σειράς Redmi Note που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, με σημαντικά ισχυρά χαρακτηριστικά για την τιμή του, όπως οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB μνήμης RAM, μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, τετραπλή πίσω κάμερα 48 + 8 + 2 + 2 MP, μπροστινή κάμερα 13 MP για καθαρές selfie, μεγάλη μπαταρία 5000 mAh, ενώ υποστηρίζει και συνδεσιμότητα 5G.

Διακρίνεται για τον όμορφο και ταυτόχρονα σοβαρό σχεδιασμό του, ενώ παρέχεται και σε αρκετά διαφορετικά χρώματα.

Πρόκειται για μία επώνυμη επιλογή, με την Xiaomi να έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια με την πρωτοφανή επιτυχία της ότι κατατάσσεται ως μία αξιόπιστη μάρκα.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 195 – 200 € σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ διατίθεται και από μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

 

Δώστε προσοχή στο μοντέλο της συσκευής (Redmi Note 10), καθώς μπορεί εύκολα να μπερδευτεί με το απλό Redmi 10, το οποίο είναι κατώτερο συγκριτικά.

 

Εάν το budget σας μπορεί να αυξηθεί κατά 10 – 15 € ακόμη, αξίζει να κοιτάξετε το αναβαθμισμένο μοντέλο της παραπάνω σειράς, το Redmi Note 10S, με αισθητά ανώτερα χαρακτηριστικά, όπως 6 GB μνήμης RAM για περισσότερες ταυτόχρονες δυνατότητες και ακόμη λιγότερα κολλήματα, και καλύτερη πίσω κάμερα στα 64 + 8 + 2 + 2 MP.

Οπτικά είναι παρόμοια, με λίγες διακριτές διαφορές, και παρέχεται επίσης σε ποικιλία χρωμάτων.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 205 – 215 € σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ διατίθεται από εξίσου μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

 

Και τα δύο παραπάνω smartphones «τρέχουν» λειτουργικό σύστημα Android.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο internal.gr και για τις επόμενες έρευνες αγοράς που θα ακολουθήσουν!

Σημείωση: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη ικανοποίησης των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών από τα αναφερθέντα προϊόντα, όπως επίσης και για τυχόν ασυνέπειες καταστημάτων και κατασκευαστών σχετικά με αυτά. Το internal.gr δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα ή πλατφόρμα συγκρίσεων, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που διατίθενται από αυτά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)